reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Haha masakra to u Ciebie sa jeszcze lepsi 😡Ja dzis usłyszałam że lekarz który robił USG i widzial pecherzyki który zdecydowal ze transfer bedzie w pon. Nawet przepisal mi leki i powiedział że Pani dr w srode tylko powie jak je brać, dla mojego zdrowia psychicznego i nie powodowania dodatkowego stresu nie powiedział mi o możliwości przełożenia transferu. Padlam jak to usłyszałam.🤬
No to już qwa zaniedbanie jest....

reklama
Dziewczyny powiedzcie jak jest wynik bety 58 to nie może to być pozostałość po ovitrelle ? Bo już się naczytałam i było że wynik może byc niewiarygodny i wgl ??
Aaa to jak brałaś ovitrelle to zmienia postać rzeczy. Zatem wg mnie dopiero 10 dpt Ci powie jak jest i potem za 48 warto spr. przyrost.

Dziewczyny, nie uwierzycie :p Paśniorek już odpisał! Jutro chce wystawić skierowanie na szczepienia ale kuwa mąż ma wysokie przeciwciała anty HBs i muszę przesłać skan czy był szczepiony na wirusowe zapalenie wątroby typu B:oops:.Jesssui, mąż oczywiście nie wie czy był czy nie był. I co teraz?
Skąd mam wziąć zaświadczenie? Napisałam na razie do teściowej
Może w ośrodku swoim niech zapyta

Po 9-tej napisałam
Dzwoniłam do ośrodka zdrowia gdzie mąż przynależy i baba właśnie sprawdza, czy był szczepiony
Spociłam się cała z szoku:o
Jeszcze może być wpis w starej książeczce zdrowia... Ja mam taką w domu i są w niej wpisy o każdym szczepieniu, w tej pierwszej co się z nią kiedys chodziło do lekarza ... Pozniej już gdy one przestały funkcjonować to tylko tak jak pisałam wcześniej dokumentacja z przychodni do której się należy

Dziewczyny powiedzcie jak jest wynik bety 58 to nie może to być pozostałość po ovitrelle ? Bo już się naczytałam i było że wynik może byc niewiarygodny i wgl ??
Wydaje mi się, że po ovitrelle nie powinien być tak wysoki w 8dpt... Powtórz betę pojutrze... Jeśli jakimś cudem ovitrelle to będzie spadała, ale trzymam kciuki żeby rosła :)

reklama
Dziewczyny, nie uwierzycie [emoji14] Paśniorek już odpisał! Jutro chce wystawić skierowanie na szczepienia ale kuwa mąż ma wysokie przeciwciała anty HBs i muszę przesłać skan czy był szczepiony na wirusowe zapalenie wątroby typu B:oops:.Jesssui, mąż oczywiście nie wie czy był czy nie był. I co teraz?
Skąd mam wziąć zaświadczenie? Napisałam na razie do teściowej
Przyznaj sie co tam w temacie wpisałas, ze tsk szybko odpisal?[emoji38][emoji38]
Hmm to jest chyba szczepienie, ktore daja jak masz jakas operacje czy cos? Czy mi się cos pomylilo?

Do góry