reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Śliczna jesteś

Świetny make up ;)

Co za figura ! i ładna chata (pomijając kwestie sprzątania)

I te blond włoski bosko ! Ciąża Ani służy :)
Dziękuję kochana, te słowa są jak balsam na moją duszę. Ja w ciąży czuję się nie najlepiej, zawsze jestem blada, a teraz to sino-przezroczysto-ziemista i nie mogę się malować, bo wszystko czego próbowałam i używałam przed ciążą powoduje opuchliznę oczu, łzawienie i swędzenie, wiec się poddałam i straszę ludzi 🤪 🤷‍♀️ Dlatego sobie taki ładny make-up zrobiłam chociaż na zdjęciu 😜

reklama
Dziękuję za taką odpowiedź 😊 wiesz co chyba masz rację, ja tu się użalam nad sobą a z drugiej storny chyba rzeczywistoście poczekac az wszystko się unormuje niż stracić i kasę i szanse na dobre zakończenie 🙁 czyli już jesteście po in vitro tak? Przepraszam ze nie wiem, ale nie śledziłam wszystkich rozmów więc ciężko mi powiedzieć na jakim etapie każda z Was jest 😊
Ja jestem już po kilku procedurach. Z jednej mam synka już duży chłopak i teraz wróciliśmy po rodzenstwo i jestem w 14tc z bliźniaczkami:-)

@bazylia128 czy Twoja mała nadal jest ułożona miednicowo? I tak mniej więcej od którego tc o tym wiesz? Mam dziś 29+3tc i okazało się, że mały od piątku przekręcił się z ułożenia główkowego w którym był od wielu tygodni na miednicowe i lekarz powiedział, że nawet jeżeli się obróci to raczej lepsze będzie CC. Mówił coś twój dr o ewentualnych problemach malucha, które mogą wynikać z ułożenia miednicowego, chodzi mi o bioderka?

Chyba mój kropek dopiero wczoraj się zagnieżdżał i dzisiaj rano przed będą Brzuch mnie bolał jak na mocniejszy okres.
A już dzisiaj mam cały czas praktycznie mdłości.Ale przeżyje dla kropka 😊
Gdyby się wczoraj zagniezdzal, to pewnie beta nie byłaby jeszcze na tym poziomie... Ale może się rozpychał bardziej ☺️☺️☺️. Niech rośnie i rośnie...

reklama
Do góry