reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
E tam, ze brzydki, ale Cie kocha, to najważniejsze [emoji1787][emoji23][emoji1787]
Ale rozumiem wkurw, mnie nikt tak nie potrafi wyprowadzic z rownowagi jak moj stary. Normalnie miewam wizualizacje w glowie jak odrywam mu glowe [emoji38][emoji38][emoji38]
Wiec jak kiedys przeczytacie o zbrodni w afekcie w okolicsch Bcn to bede ja, na bank [emoji16][emoji16][emoji16]
A potem założymy forum więzienne, bo pewnie niejedna ma takie fantazje... Ja na pewno ;)

A ja zapytam z innej beczki, żeby towarzystwo się uspokoiło 😂. Chcę pomalować takie drzwi wewnętrzne chyba ze sklejki,nie drewniane. Ktoś próbował?
Ostatnio malowałam płytki w starej łazience. Remont będzie w przyszłym roku ale postanowiłam odświeżyć. I powiem Wam że wyszł
Musisz dobrze zmatowic papierem ściernym najpierw, takim drobnym. Potem pomalować.
Malowałam szafkę nocną, a to podobny materiał- wyszło 🙃

Haha a ja myslalam ze to tylko u mnie ciche dni 🙊🤣🤣 tylko jest mały problem ja nie potrafię nie gadać. Wiec u mnie moj maz milczy. Czym jeszcze bardziej mnie wkur.. 😱🤯🤯
U nas nie ma cichych dni, bo ja zagadam każdy problem 😂😂 przegadam i zamęczę gadaniem na amen, serio nikt tego nie wytrzyma, mój też się poddaje i jest jak chce (przeważnie bo czasem się buntuje i stwarza pozory ze on też coś ma do powiedzenia) 😂😂😂😂
A jak próbuje milczeć to na złość gadam jeszcze więcej i wiercę te dziurę w brzuchu do upadłego 😈😈😈😂😂😂😂

reklama
Do góry