Wskaźnik urodzeń aktualnie jest najmniejszy od 15 lat. Dzisiaj gdzieś czytałam. Więc ich to nic nie obchodzi. Jak wszystko zresztą. Ch*je.mam nadzieje ze wskaznik urodzen spadnie zeby kurde sobie zdali sprawe co zrobili, czytalam ze w Szwecji za darmo bedzie mozna zrobic aborcje dla kobiet z Polski ( jest to gest podziekowania ze kiedys Szwedki do nas jezdzily) mam nadzieje ze ksiazeczki ciazowe nie beda jakos trakowane ze takie ryzykowne ciaze beda potem sprawdzac co sie stalo:/ nie sadze zeby te plakaty o hospicjach prenatalnych kogos przekonaly na sile
reklama
motylek24
Fanka BB :)
No idioci. Właśnie spora części kobiet z wyżu demograficznego zrezygnuje z dzieci, bo dzieci mają ale część jeszcze około 40 chce urodzić ostatnie. Niestety mogą nie chcieć ryzykować skoro w przypadku choroby dziecka muszą je urodzić.mam nadzieje ze wskaznik urodzen spadnie zeby kurde sobie zdali sprawe co zrobili, czytalam ze w Szwecji za darmo bedzie mozna zrobic aborcje dla kobiet z Polski ( jest to gest podziekowania ze kiedys Szwedki do nas jezdzily) mam nadzieje ze ksiazeczki ciazowe nie beda jakos trakowane ze takie ryzykowne ciaze beda potem sprawdzac co sie stalo:/ nie sadze zeby te plakaty o hospicjach prenatalnych kogos przekonaly na sile
bazylia128
Dlaczego Ty jeszcze nie spisz ?No idioci. Właśnie spora części kobiet z wyżu demograficznego zrezygnuje z dzieci, bo dzieci mają ale część jeszcze około 40 chce urodzić ostatnie. Niestety mogą nie chcieć ryzykować skoro w przypadku choroby dziecka muszą je urodzić.
motylek24
Wyspałam się w dzieńDlaczego Ty jeszcze nie spisz ?
A ty dlaczego nie śpisz
bazylia128
U mnie to ostatnio norma i siedze po internetachWyspałam się w dzień
A ty dlaczego nie śpisz
bazylia128
Mamy 3 odcinka za soba - calkiem fajne - nie spodziewalam sie tylkoze w kazdym odcinku jest inna histria ale fajne wlasnieJak wrażenie po odcinkach ? Beza wyglada pięknie
katarzyna86
Jak lubicie seriale kryminalne to polecam Chyłkę, Kruka, Żywioły Saszy, DNA (skandynawski),
Gonia0605
Ja zaczęłam Prokuratora w niedzielę.. Spoko, można obejrzeć, ale jakoś mnie nie zachwyca...Mamy 3 odcinka za soba - calkiem fajne - nie spodziewalam sie tylkoze w kazdym odcinku jest inna histria ale fajne wlasnie
motylek24
@bazylia128 możesz przypomnieć czym byłaś stymulowana?
reklama
Motylek, co knujesz?@bazylia128 możesz przypomnieć czym byłaś stymulowana?
Podziel się: