reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Jaki krzyk ? Uważasz że tworzenie hospicji dla kobiet aby donosiły takie ciąże jest normalne? Lub zmuszanie do urodzenia dziecka z ZD tez ?? Naprawde uważasz 'o co ten krzyk" ? Gdybyś Ty dostala taka diagnozę szybko byś zmieniła zdanie. Chodzi o to aby wyjeżdżac za granicę i placic za aborcję w podziemiach? Zajebiscie, jeśli ktoś tu nie widzi problemu to chyba ma ogromny problem ale ze sobą.Minimum 7 kobiet jest w sytuacji po punkcji i diagnozie wady u płodu. Całe szczęście ktoś się nimi zajął i organizuje wyjazd ....chodzi dokładnie o około 1000 aborcji , tyle legalnie przeprowadzano w ciągu roku. Totalnie nie rozumiem o co cały ten krzyk, zapewne wielokrotnie więcej kobiet usuwa ciążę w pierwszych tygodniach.
motylek24
Jeny, krzyk rządzących....nie kobiet. 1000 aborcji a po drugiej stronie tysięcy kobiet które straciły prawo wyboru. Zobacz 1000 to jest bardzo mało, albo wykonują zabiegi w innych krajach, albo decydują się urodzić. Chyba nie czytałaś moich wcześniejszych wypowiedzi. Nawet uważam że aborcja powinna być legalna w pierwszych tygodniach, a nie kobiety ryzykują swoim zdrowiem i łykają tabletki w domach bez opieki lekarskiej.Jaki krzyk ? Uważasz że tworzenie hospicji dla kobiet aby donosiły takie ciąże jest normalne? Lub zmuszanie do urodzenia dziecka z ZD tez ?? Naprawde uważasz 'o co ten krzyk" ? Gdybyś Ty dostala taka diagnozę szybko byś zmieniła zdanie. Chodzi o to aby wyjeżdżac za granicę i placic za aborcję w podziemiach? Zajebiscie, jeśli ktoś tu nie widzi problemu to chyba ma ogromny problem ale ze sobą.
Aduś16
No dokładnie, nie zrozumiałam jak napisałaś o co ten krzyk bo krzycza kobiety i lekarze z bezsilności. Pseudo rządzący nie krzyczą, tylko po cichu planują kolejne "konserwatywne" zmiany.Jeny, krzyk rządzących....nie kobiet. 1000 aborcji a po drugiej stronie tysięcy kobiet które straciły prawo wyboru. Zobacz 1000 to jest bardzo mało, albo wykonują zabiegi w innych krajach, albo decydują się urodzić. Chyba nie czytałaś moich wcześniejszych wypowiedzi. Nawet uważam że aborcja powinna być legalna w pierwszych tygodniach, a nie kobiety ryzykują swoim zdrowiem i łykają tabletki w domach bez opieki lekarskiej.
bazylia128
A to juz ogladalam dzisiaj w poludnie - balam sie tego ogladac - masakra jakas ;(Dokument i kobietach które dostaly diagnozę nie odwracalnych wad płodu i wywiad z lekarzami i położna.. Nie rozumiem jak ktoś wogole moze popierać takich zwyrodnialcow jacy są w Polskim rzadzie aby kazac kobietom donosić takie ciąże... Społeczenstowo spadło na psy, ktoś ich przeciez wybrał. Przepraszam, nie powinnam obrażać zwierząt. Zatkało mnie...to się chyba nie dzieje
mam nadzieje ze wskaznik urodzen spadnie zeby kurde sobie zdali sprawe co zrobili, czytalam ze w Szwecji za darmo bedzie mozna zrobic aborcje dla kobiet z Polski ( jest to gest podziekowania ze kiedys Szwedki do nas jezdzily) mam nadzieje ze ksiazeczki ciazowe nie beda jakos trakowane ze takie ryzykowne ciaze beda potem sprawdzac co sie stalo:/ nie sadze zeby te plakaty o hospicjach prenatalnych kogos przekonaly na sileDokument i kobietach które dostaly diagnozę nie odwracalnych wad płodu i wywiad z lekarzami i położna.. Nie rozumiem jak ktoś wogole moze popierać takich zwyrodnialcow jacy są w Polskim rzadzie aby kazac kobietom donosić takie ciąże... Społeczenstowo spadło na psy, ktoś ich przeciez wybrał. Przepraszam, nie powinnam obrażać zwierząt. Zatkało mnie...to się chyba nie dzieje
Aduś16
To jest tylko młyn na wodę dla elektoratu PIS, nikt logicznie myslacy tak nie myśli z całym szacunkiem. Spadek urodzen tez ich nie obchodzi.. To chore katolickie wizje kilku ludzi którzy jakims cudem wciaz maja wystarczajco duze poparcie. Jak mozna planowac tu zycie rodzinne i przyszlosc dla dzieci. Smieja sie z Anglikow I ich Brexitu, mnie nie jest do smiechu bo tam przynajmniej mi pomoga w razie złego wynik. Wynik za 3 tygodnie, po obejrzeniu programu juz mam same czarne myslimam nadzieje ze wskaznik urodzen spadnie zeby kurde sobie zdali sprawe co zrobili, czytalam ze w Szwecji za darmo bedzie mozna zrobic aborcje dla kobiet z Polski ( jest to gest podziekowania ze kiedys Szwedki do nas jezdzily) mam nadzieje ze ksiazeczki ciazowe nie beda jakos trakowane ze takie ryzykowne ciaze beda potem sprawdzac co sie stalo:/ nie sadze zeby te plakaty o hospicjach prenatalnych kogos przekonaly na sile
bazylia128
Wlasnie mialam pisac ze teraz dla ciebie nie jest wskazane ogladanie tego typu programów ;(To jest tylko młyn na wodę dla elektoratu PIS, nikt logicznie myslacy tak nie myśli z całym szacunkiem. Spadek urodzen tez ich nie obchodzi.. To chore katolickie wizje kilku ludzi którzy jakims cudem wciaz maja wystarczajco duze poparcie. Jak mozna planowac tu zycie rodzinne i przyszlosc dla dzieci. Smieja sie z Anglikow I ich Brexitu, mnie nie jest do smiechu bo tam przynajmniej mi pomoga w razie złego wynik. Wynik za 3 tygodnie, po obejrzeniu programu juz mam same czarne mysli
nie martw sie napewno bedzie ok, prawdopodobienstwo ,ze cos jest nie tak jest naprawde niskie, tak jak mowisz na wszystkie kobiety w ciazy to 1 tys rocznie. masz racje oni msja w dupie dzietnosc i polskie rodziny, pewnie komus to obiecali przed wyborami za poparcie...To jest tylko młyn na wodę dla elektoratu PIS, nikt logicznie myslacy tak nie myśli z całym szacunkiem. Spadek urodzen tez ich nie obchodzi.. To chore katolickie wizje kilku ludzi którzy jakims cudem wciaz maja wystarczajco duze poparcie. Jak mozna planowac tu zycie rodzinne i przyszlosc dla dzieci. Smieja sie z Anglikow I ich Brexitu, mnie nie jest do smiechu bo tam przynajmniej mi pomoga w razie złego wynik. Wynik za 3 tygodnie, po obejrzeniu programu juz mam same czarne mysli
reklama
Jak wrażenie po odcinkach ? Beza wyglada pięknieDziewczyny te ktore sie odchudzaja prsze zamknąć oczka Beza wyszla cudowna @fredka84 jestes dumna? Srodek sie idealnie zapdl i do srodka poszla ubita smietana z mascarpone, a na spodzie jest ta delikatna klejaca pianka z białka @Caro♤♤♤♤ jesli chcesz przepis to: 6 bialek - trzeba bardzo uwaac zeby nawet kropla zoltka ci sie nie wbila. NA jedno biłko 50 gr cukry jakiegos drobnego zeby sie lepiej rozpuszczal. I najwazniejsze bardzo popwolutku i stopniowo wsypywac cukier - mi calosc ubijnia zajela 20 minut. na koniec Łyzka skrobi ziemniaczanej i troche soku z cytryny i znowu chwile ubijasz. Na papierze odrysowalam sobie kołko i formowalam tak ze łyżką te brzego jakby do gory powlekalam i srodek zostawilam jak by taki zagłebiony. Piekwrnik termoobieg na15o stopni a jak ja wlożysz to od razu na 115 stopni zmniejszasz i tak sie piecze okolo 2h 15 minut. Pozniej wyłączasz piekarnik uchylasz drzwiczki i tak niech sobie posiedzi z 15 minut i uubijasz serek ze smietana - nie mialam czym udekorowac Jest naprawde przepyszna - polowe Łukasz zawiozl do tesciow tez im bardzo smakowala @PaulinkaP własnie zaczelismy Prokuratora
Podziel się: