reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki, ja juz po usg! Jest dzidzius, ma 13mm i widzialam bijace serduszko. Widzialam jak pulsowalo ale niestety sprzet za slaby byl i nie slyszalam. Ale najwazniejsze ze wszystko jest dobrze. Uffff.... Jestem tak zmeczona... Moje jajniki z 11cm spadly do 9 :) jakbym mogla to bym sie upila ze szczescia hehe

Milagors - gratulacje :-)... ale masz wielkoluda :szok::-Djuż u siebie w brzuszku. Rośnie u mamusi jak na drożdżach. Super wieści .

Milagros :-) jaki Twój maluszek już duży! gratulacje!!! ten widok serduszka na ekranie monitora - ah, piękne, niesamowite ... takie maluszki a już mają serduszka i to jakie serduszka!

Witam Was moje drogie, ale naprodukowałyście prze cały dzień już nadrabiam. Dzisiaj nie miałam możliwości czytać Was przez cały dzionek byłam na wysokich obrotach...

Gotadora, Zuzia, Madzialenak, Domat, Masia, Sony, Tequila dziękuję za miłe słowa dalej biorę leki, jutro pójdę rano na badanie i już wszystko będzie wiadomo, jak niedrganie to odstawiam. Dziekuje Wam za wsparcie, te słowa dużo znaczą:)

Kinga, najdroższa, tym razem się uda i nie będziesz musiała znowu przechodzić przez to piekło, chyba, że zapragniesz rodzeństwa dla swojego maluszka, bądź dobrej myśli, proszę....A przed Tobą chwile relaksu u kosmetyczki:)

Milagros, piękny wynik!:)

Dagnes, witamy i powodzenia oby Twoja historia z invitro szybko zakończyła się sukcesem!:)

Avocado,teraz duzo odpoczywaj.

Tequila, 3mam kciuki za crio w tym cyklu!

Fusun, czas szybko zleci i juz będziesz po:)

MajaSauer, tak to jest jak nie chcemy to przyłazi wredna a jak chcemy to jej nie ma...

[FONT=&amp]
Kinga1
wiem że dam, rade, muszę ! Ale wiem ile mnie to będzie kosztowało, no ale przecież będę sobie w duchu powtarzać że cel jest CUDNY !! [/FONT]

[FONT=&amp]avocado masz rację „czego się nie robi dla dzieciaczków” [/FONT]:)

mgielka888[FONT=&amp] wiem kochana że nie powinnam, się martwić na wyrost, wiem że na pewno nie było to nic poważnego bo kilka dni wcześniej byłam na badaniu u ginekologa i widziałby że coś złego tam się dzieje. Ja obserwowałam fanatycznie swój organizm przez 4 lata, cykle mam tak do siebie podobne że zawsze była przekonana że nic nie może mnie zdziwić,no ale lata lecą, w organizmie zachodzą różne zmiany...
[/FONT]

Zuzia2011 Testu jeszcze nie robiłam,jak widzę test ciążowy na półkach w sklepie to mam odruch wymiotny...Znienawidziłam je po 4 latach co miesięcznego kupowania najpierw z nadzieją później już pro forma, bo ją straciłam...każdy kolejny miesiąc był porażką...

Ale coś mi się wydaje że jutro chyba kupię, bo bardzo dziwnie się czuję...Nie jest tak że brzuch mnie w ogóle nie boli ale tak jak pisałam, to dziwny ból, nie okresowy tylko taki tępy, no i ta dziwna wydzielina, stałam przed chwilą w łazience i nagle poczułam że coś mi się leje po nogach!! Juz przekonana że krew bałam się zerknąć w dół a to znów to samo, jest jasna, w sumie chyba bezbarwna i bezzapachowa...

Nie potrafię uwierzyć w to że na chwilę przed podejściem do in vitro udaje mi się naturalnie zajść w ciąże, to by było zbyt piękne.Cykle mam 32 dniowe.Na tydzień przed mam już ból brzucha, niepojęty ból piersi no i cztery dni przed @ plamienia, wysypuje mi trochę twarz, tym razem nie mam żadnego z tych objawów ale nie mam też żadnych objawów ciąży...która jak coś byłaby już dwu tygodniowa...Przy moich moich cyklach owulacja przypadałaby na mniej więcej ten 19,20 wtedy kiedy miałam to plamienie, no chyba że źle to liczę...I teraz pytanie, ile czasu powinno minąć od owulacji do @ ? Zawsze dwa tygodnie? Bo stuknie mi jutro w takim razie...

[FONT=&amp] GOSIA ucieszyłam się bardzo jak przeczytałam Twój post, też musze być dobrej myśli. Niby Gizler jest najlepszy ale właśnie o Żórawskim czytałam tez wiele fantastycznych opinii. Gratuluję Ci kochana i mam nadzieję że też szybko będę z Tobą i wszystkimi dziewczynami dzielić swoją radość[/FONT]

[FONT=&amp]milagros[/FONT] CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!

[FONT=&amp]malinuś ,lulin, chyba jeszcze poczekam z parę dni…jak tak dalej będzie wyglądać sytuacja, to zacznę działać, dużo mi powie poranek i mierzenie temperatury, jej spadek nad ranem zawsze oznaczał że w ciągu dnia albo nawet wieczorem pojawi się @ [/FONT]

reklama
Do góry