Mirka, może to zwykle przeziębienie.
Mam nadzieję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mirka, może to zwykle przeziębienie.
Przy zwykłym przeziębienie też tak można się czuć. Koniecznie zgłoś się do lekarza zdrowiej szybciutkoMoże, ale nidgy tak nie kaszlałam, mam wrażenie że płuca wypluje, katar okropny, brak sił, spetytu przerąbane
Przy zwykłym przeziębienie też tak można się czuć. Koniecznie zgłoś się do lekarza zdrowiej szybciutko
Miałam w bocianie trzy transfery i przy pierwszym brałam clexane a przy dwóch kolejnych acard. To chyba jest standard ze to przypisują, bo ten pierwszy transfer miałam z innym lekarzem.Brałam heparynę bez wskazan. W bocianie dają wszystkim do transferu? Potem moja ginekolog nie odstawiła, ze względu na mój wiek wolała nie ryzykować. Miałam refundację. W szpitalu przez 3 miesiące leżenia, również kontynuowałam aż do porodu. Potem jeszcze przez kilka dni.
Standardowo dają acard w Bocianie...Miałam w bocianie trzy transfery i przy pierwszym brałam clexane a przy dwóch kolejnych acard. To chyba jest standard ze to przypisują, bo ten pierwszy transfer miałam z innym lekarzem.
Chyba jeszcze zależy który to Bocian. Białystok daje heparynę.Standardowo dają acard w Bocianie...
Ja mówię o bocian WarszawaChyba jeszcze zależy który to Bocian. Białystok daje heparynę.
Ja też...Ja mówię o bocian Warszawa
Odzywaj się jak się czujecie.Zgłoszę się... Dziękuję kochana