motylek24
Fanka BB :)
Kochana ale piękny postKochane moje później mogę nie mieć czasu. Świąteczne obowiazki wzywają trzba lepić pierogi ,mieszać bigos i wypucować chatę na wizytę sanapidu .
Korzystając z okazji chciałam wam życzyć Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku. @Ania.Wiosenka ,@Ewunka ,@Agata32! , @Margoolcia pięknych widoków na najbliższych kontrolach Usg i szczęśliwego rozwiazania, @kate_p7 widoku pięknego serduszka jutro na wizycie, @Brakujemiwiary i @kaapo pięknych wysokich bet zwiastujących nowy cud @Ananasowa93 ty już prawie w połowie drogi , życzę Ci by szybko zleciała reszta i różowej pupci @Joasek by 30.12 było serducho jak dzwon. @maria_92 masz już zalecenia od docenta P. Teraz to musi się udać , Spełnienia marzeń w 2021.
@Gonia0605 , tyle już za Tobą ale ciągle walczysz , życzę ci by w końcu się udało !!! Badania są nowy rok będzie Twój!!
@Evela.6 by pomimo początkowych trudności wszystko dobrze się skończyło i by na usg było Twoje szczęście.
@bazylia128 trzymam Kciuki za Natalkę od początku silna dziewczyna z niej prawdziwa wojowniczka po mamusi.
@curly87 ,@Kiwibanan , @Mala0494 , @s.ols3404 ,@anett96 ,@Czarna1985 ,@Mirka30 ,@klaudiaanita ,@KarolinaJ79 ,@mary.m ,@Waleczna36 ,@Karo20 , @Emilia87 @katarzyna86 ,@Pola87 ,@Kasiekt ,dziewczyny życzę wam aby te 9 miesięcy przebiegło w szybkim tempie bez zmęczenia, mdłości, kilogramy nie rosły zbyt szybko a poród był niemal bezbolesny.
@Liliana87 niech Hania będzie zawsze zdrowa i uśmiechnięta.
@nieagatka pociechy z Lili i Inki, dziękuję ,że zawsze jesteś, @Dokita30 pociechy z Kubusia ,@Alicja90 i @annemarie marie, mamy bliźniaków dużo wytwałości w macierzyństwie @Laurka2019 pociechy z Milenki ,@Netiaskitchen rzadko ostatnio do nas zaglądasz ale masz w domku pełną chatę, dużo szczescia i zdrówka dla całej rodzinki.
@motylek24 Zawsze pomożesz i wesprzeć potrafisz , dziękuję dużo miłości i szczęścia
@Nuskalka powodzenia dużo siły
@Smętna30 dużo zdrówka i szczęścia dla małego Igorka @Aaaanna pociechy z Marysi. @Aduś16 Tobie życzę wigilijnego cudu, udanego bożnonarodzeniowego transferu @PotrzebujeCudu oby w końcu odbył się transfer w styczniu i wszystko skończyło się pomyślnie.
@pauli890 dużo badań zrobione w końcu znajdą przyczynę niepowodzeń i kolejny transfer będzie tym szczęśliwym
@fredka84 Ty wiesz czego Tobie szczerze życzę marzenie mamy takie samo , oby 2021 dla nas w końcu okazał się TYM rokiem.
Wszystkim obecnym mamą, przyszłym mamą staraczką i ciągle walczącym chciałam podziękować za okazane wsparcie i pociechę w tej trudnej dla nas wszystkich walce.
Spełnienia największego marzenia