JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w klinice życzą sobie Ths między 1 a 2Witam wszystkich, podczytuje Was już od jakiegoś czasu, kilka miesięcy temu nawet pisałam, że zamierzam udać się do kliniki bo rodzeństwo dla mojej córeczki. Dopiero dziś byłam w klinice i mam do Was pytanie może któraś ma niedoczynność tarczycy, chodzi mi dokładnie o tsh jakie musiało być do kriotransferu i czy prolaktyna 28 w fazie lutealnej jest dobra? I jeszcze jak powinna być wartość Wit, d?
Odroczony@Joasek transfer miałaś odroczony czy świeży??
Boje się jutraOdroczony
Tsh powinno być poniżej 2.5.Witam wszystkich, podczytuje Was już od jakiegoś czasu, kilka miesięcy temu nawet pisałam, że zamierzam udać się do kliniki bo rodzeństwo dla mojej córeczki. Dopiero dziś byłam w klinice i mam do Was pytanie może któraś ma niedoczynność tarczycy, chodzi mi dokładnie o tsh jakie musiało być do kriotransferu i czy prolaktyna 28 w fazie lutealnej jest dobra? I jeszcze jak powinna być wartość Wit, d?
Nie bój się, spokojnie. Każdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie. my sobie możemy tu mówić A lekarz wie lepiej i zadecyduje. Trzymaj się będzie dobrze.Boje się jutra
Eh.... Idę spać... Niech już będzie jutro... Niech już będzie po wszystkim bo osiwieje.... Miłej nocy proszę o kciuki jutroNie bój się, spokojnie. Każdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie. my sobie możemy tu mówić A lekarz wie lepiej i zadecyduje. Trzymaj się będzie dobrze.
Trzymam z całych siłEh.... Idę spać... Niech już będzie jutro... Niech już będzie po wszystkim bo osiwieje.... Miłej nocy proszę o kciuki jutro
Dziękuję bardzo za odpowiedzU mnie w klinice życzą sobie Ths między 1 a 2
Witaminę D 40- 50
A prolaktyny nie wiem... nie pamiętam też mojego wyniku