reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam wszystkich, podczytuje Was już od jakiegoś czasu, kilka miesięcy temu nawet pisałam, że zamierzam udać się do kliniki bo rodzeństwo dla mojej córeczki. Dopiero dziś byłam w klinice i mam do Was pytanie może któraś ma niedoczynność tarczycy, chodzi mi dokładnie o tsh jakie musiało być do kriotransferu i czy prolaktyna 28 w fazie lutealnej jest dobra? I jeszcze jak powinna być wartość Wit, d?
U mnie w klinice życzą sobie Ths między 1 a 2
Witaminę D 40- 50
A prolaktyny nie wiem... nie pamiętam też mojego wyniku

Witam wszystkich, podczytuje Was już od jakiegoś czasu, kilka miesięcy temu nawet pisałam, że zamierzam udać się do kliniki bo rodzeństwo dla mojej córeczki. Dopiero dziś byłam w klinice i mam do Was pytanie może któraś ma niedoczynność tarczycy, chodzi mi dokładnie o tsh jakie musiało być do kriotransferu i czy prolaktyna 28 w fazie lutealnej jest dobra? I jeszcze jak powinna być wartość Wit, d?
Tsh powinno być poniżej 2.5.

Czesc dziewczyny. Przychodzę do was po poradę. Czy któraś z was, ponieważ wiem że jesteście.juz po różnych przejściach, ale.na ostatniej prostej mam nadzieję.... Miała taki.przypadek, że nie było.owulacji i jak.lekarz ją stwierdził, to pęcherzyki były mniejsze niż kilka dni wcześniej? Jeszcze na naturalnych staraniach ale ze stymulacja. W poniedziałek miałam dwa pęcherzyki 18 i 19. A dziś na USG mają po 17 mm.... Owulacji nie było najprawdopodobniej. Bo nie wyglądają by były po owu.
To.co się z nimi stało? Byłam na kontrolnej wizycie u zwykłego gina bo do kliniki daleko i lekarz nie kazał.przyjechac. wysłałam mu wiadomość, zdjęcia USG i jutro dostanę odpowiedź, ale do jutra zwariuje.

reklama
Do góry