Spokojnie będzie dobrze mocno trzymaPojechałam na otwarcie kliniki żeby mieć szybko wyniki a jak na złość laboratorium dzis od więc wyniki po 12 mają być [emoji85] całe życie pod gorke [emoji6]a poziom stresu... [emoji378]
reklama
Zapisanie się do docenta Paś...a graniczy z cudem.
W emailu mi odpisali,że można przez znany lekarz . Tam terminów brak. W klinicie terminy do końca grudnia zajęte na styczeń mie zapisują. Masakra. Ciągle pod górkę. Chyba pójdę gdzie indziej ;(
W emailu mi odpisali,że można przez znany lekarz . Tam terminów brak. W klinicie terminy do końca grudnia zajęte na styczeń mie zapisują. Masakra. Ciągle pod górkę. Chyba pójdę gdzie indziej ;(
Ewunka
Fanka BB :)
Czekam ,odświeżamy, zaklinam i czekam na wynik 100!Pojechałam na otwarcie kliniki żeby mieć szybko wyniki a jak na złość laboratorium dzis od więc wyniki po 12 mają być [emoji85] całe życie pod gorke [emoji6]a poziom stresu... [emoji378]
motylek24
Fanka BB :)
1 grudnia zapisywali na luty, w Łodzi. Dzwoń w końcu ktoś odbierze.Zapisanie się do docenta Paś...a graniczy z cudem.
Odbiorą ale zapisów nie ma. Wszystko zajęte. Napisałam email. Odpisali co wyżej.1 grudnia zapisywali na luty, w Łodzi. Dzwoń w końcu ktoś odbierze.
Umówię się tam gdzie byłam, co zrobić
Iiiiii????? Leniuszek się rozkręcił :-)Pojechałam na otwarcie kliniki żeby mieć szybko wyniki a jak na złość laboratorium dzis od więc wyniki po 12 mają być [emoji85] całe życie pod gorke [emoji6]a poziom stresu... [emoji378]
reklama
Super, ze będą dzwonić bo ja tylko usłyszałam ile pęcherzyków pobrali. A ile komórek dobrych do zapłodnienia jest to dopiero po paru godzinach Ci mówią. Wiec ja do dnia transferu nie wiedziałam nic.Pobrali 8 komórek jutro będą dzwonić i mówić jak sprawa wygląda i najprawdopodobniej transfer będzie w przyszłym tygodniu
Podziel się: