reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No witam znów :D

Dopiero niedawno wróciłam. I na szybko zjadłam i zastrzyk.

@Evela.6 proszę dopisz mnie na pogląd podwozia na piąteczek najbliższy. Okaże się tym razem czy są jajca.

Do apteki po zastrzyki jechałam godzinę i kolejną na powrót :D

Doktorek znalazł 9 pęcherzyków... Szału nie ma ale cóż... Dobrze by było chociaż podejść do transferu :p

Ty również!! Trzymam mocno kciuki ✊✊✊ wszystko będzie dobrze, musi!! 😘😘✊✊✊✊ Daj znać po wizycie ❤

No witam znów :D

Dopiero niedawno wróciłam. I na szybko zjadłam i zastrzyk.

@Evela.6 proszę dopisz mnie na pogląd podwozia na piąteczek najbliższy. Okaże się tym razem czy są jajca.

Do apteki po zastrzyki jechałam godzinę i kolejną na powrót :D

Doktorek znalazł 9 pęcherzyków... Szału nie ma ale cóż... Dobrze by było chociaż podejść do transferu :p
Będzie dobrze, zobaczysz ✊✊✊✊ będziemy w dwupaku na święta.... I tak aż do września następnego roku 😍😍😍😍 ja już dzwoniłam do mojego prywatnego farmaceuty że w piątek za tydzień przychodzę z recepta 🙈 mam nadzieję że leki będę miała te same (trochę mi zostało... Nawet sporo...) Więc na już nie będą mi potrzebne 😍😍❤️

Też za pierwszym razem jadłam nie udalo sie za drugim razem już sobie odpuściłam😅
Ja jadlam i się udało, niestety moje szczęście nie trwało długo... W 7 tygodniu i 3 dniu okazało się że serduszko nie bije 😔😔 tym razem będzie inaczej!! Uda się i serduszko będzie pięknie bić!! Wierzę w to!!! Ostatnio często mi się śni że jestem w ciąży, albo że mam już takiego małego brzdąca. To znak ❤️

Ostatnia edycja:
Pytanie za 2000ptk.😁 W jakich godzinach przyjmujecie estrofem??? Mam brac 3 razy dziennie... Ostatnio ustawiłam na 6-14-22 ale wtedy pracowałam i jakoś łatwiej było o systematyczność ... Teraz siedzę w domu... I się zastanawiam jak sobie ustawić... Jakie godziny... I czy musi być te 8 godzin przerwy czy może być mniej między dziennymi dawkami...

reklama
Ja jadlam i się udało, niestety moje szczęście nie trwało długo... W 7 dniu i 3 dniu okazało się że serduszko nie bije 😔😔 tym razem będzie inaczej!! Uda się i serduszko będzie pięknie bić!! Wierzę w to!!! Ostatnio często mi się śni że jestem w ciąży, albo że mam już takiego małego brzdąca. To znak ❤
Pewnie że się uda i to bez wzgledu na to czy będziesz jadła tego ananasa czy nie😉trzymam kciuki 😊

Do góry