reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze juz ten plan jest, i to tak realny i nie dużo pozostało do jego spełnienia mam nadzieję że i do Ciebie małpa przyjdzie szybko i razem będziemy w dwupaku na święta. Jeszcze @Wesoła_Aga do nas dołączy ❤ na pewno będą to piękne święta, pierwsze od 4 lat, i dostaniemy najpiękniejsze prezenty na gwiazdkę ❤ nasze maleństwa w brzuchu. ❤ Niech się spełni to marzenia, w końcu grudzień to magiczny miesiąc ❤
Oby oby narazie to nawet pęcherzyki mi się nie chciały tworzyć
No ale się zobaczy co tam dziś dr stwierdzi
Dziewczyny napewno będziecie mieć super prezent na święta !!
Ewunka
Ja w 1 jak i 2 ciąży nie potrafię żyć bez cukruDokładnie! Zreszta mozesz jesc nawet samo avocado i trawki ale jak nie trafisz na wlasciwy zarodek to nic nie pomoze. Zdrowe odzywianie jest wspoamgajce ale zdrowo- rozsadkowe Przede wszystko powinno sie unikac cukrow.
O 6 rano jak mąż wstaję do pracy przynosi mi ciastko o 8 jak wstaje Marcelina przynosi mi ciastko
Nie ma nic lepszego na mdłości niż jakieś ciastko czy wafelek......
W kieszeni mam zawsze żelki.... jak idę na spacer z Marcys czasem robi mi się słabo i żelek ratuje sytuacjie
JestemMama!
Przekonałaś mnie, zostaje przy avokadoZ tym ananasem to ja nie wiem......
W Azji ( chyba tam) jest jedzony po to by wywołać poród..... Od 38 tc jedzą go na kilogramy .
A ponoć niedojrzały i w dużej ilości może spowodować poronienie......
W internetach można znaleźć wsztstko.....pytałam lekarza powiedział by nie jeść dużo i często bo tak ma tam jakaś substancjie....
JestemMama!
Ty również!! Trzymam mocno kciuki wszystko będzie dobrze, musi!! Daj znać po wizycieOby oby narazie to nawet pęcherzyki mi się nie chciały tworzyć
No ale się zobaczy co tam dziś dr stwierdzi
Dziewczyny napewno będziecie mieć super prezent na święta !!
kaapo
Ja w pierwszym cyklu brałam tabletki anty przez 21 dni. Później gonapeptyl (nie pamiętam ile dni dokładnie, ale zastrzyki nałożyły się przez chwilkę z anty). W 2 dniu kolejnego cyklu dołączyli mi menopur (+ gonapeptyl cały czas). I tak monitoringi do punkcji, razem z badaniem hormonów. Na koniec pregnylCzasc dziewczyny. Jestem po nieudanym in vitro teraz jestem na długim protokole biorę gonapeptyl w czwartek idę na usg. Możecie mi powiedzieć jak wygląda dlugi protokół
Ja też miałam długi protokół, z tym że nie brałam tabletek anty. Od wcześniejszego cyklu, w 21 dc brałam gonapeptyl (20 zastrzyków wyszło) później od następnego cyklu tj. 3dc brałam menopur (w tym czasie również gonapeptyl) i chyba dwa dni przed punkcja jeszcze ovitrelle i już
JestemMama!
@Wesoła_Aga i jak tam?? Dawaj znać bo zaraz jajko zniosę co chwile odświeżam forum i cisza...
Candygirl600
dziewczyny mam pytanie o nacięcie otoczki zarodka - brała to któraś z Was ? Jest sens w ogóle?
reklama
Evela.6
Ja bralam a czy było warto dopiero się dowiem, dziś jest 4dpt dopiero. Nam doktor tłumaczyła, że warto ze względu, że po rozmrożeniu zmienia się trochę struktura i zarodek może mieć większy problem z tej otoczki sam wyjść.dziewczyny mam pytanie o nacięcie otoczki zarodka - brała to któraś z Was ? Jest sens w ogóle?
Podziel się: