reklama
zrezygnowana
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy bardzo delikatne plamienie, dosłownie kilka mini kropeczek dzień po transferze to bardzo zły znak?
Dokładnie, może zaczyna się zagnieżdzenie! Ale super
zrezygnowana
Aaaa i uwaga!!! Mam od wczoraj wyniki Harmony! Wszystko wyszło ok I najlepsze jest to, że płeć żeńska! A dr niby widział na USG coś pomiędzy nogami
Jednak Harmony to nie jest 100%, czy robiła ktoraś amniopunkcje po dobrym wyniku wolneg płodowego DNA?
Jednak Harmony to nie jest 100%, czy robiła ktoraś amniopunkcje po dobrym wyniku wolneg płodowego DNA?
Evela.6
Tak miałam blastocyste 5.1.1 wychodząca z otoczki. Oby to był powód[emoji120][emoji120] nie mam pojęcia co jest normalne a co nie po transferze bo to moje pierwsze podejście [emoji85]Bardzo dziękuję [emoji4] Evela 6 jeśli miałas podana blastke to duża szansa, że implantacyjne )
Evela.6
Kolejna dziewczynka na forum [emoji3059] jakiś urodzaj w tym roku [emoji2956]
Aaaa i uwaga!!! Mam od wczoraj wyniki Harmony! Wszystko wyszło ok [emoji7] I najlepsze jest to, że płeć żeńska! A dr niby widział na USG coś pomiędzy nogami [emoji85]
zrezygnowana
Kolejna dziewczynka na forum [emoji3059] jakiś urodzaj w tym roku [emoji2956]
A z płcią w tych badaniach to jest 100% pewności??
Pchełka216
Rozumiem Twoje obawy u też się będę zastanawiać. Powiedz czy już jesteś po usg genetycznym? Jeśli tam wszystko w porządku to bym się mocno zastanowiła nas amnio. Co prawda ryzyko jest minimalne ale jednak to badanie inwazyjne. zresztą amnio można robić dopiero od 15tc.Aaaa i uwaga!!! Mam od wczoraj wyniki Harmony! Wszystko wyszło ok I najlepsze jest to, że płeć żeńska! A dr niby widział na USG coś pomiędzy nogami
Evela.6
Kochana ja pojęcia nie mam [emoji2368] my wiemy że jest chłopiec po badaniach zarodka.A z płcią w tych badaniach to jest 100% pewności??
zrezygnowana
Rozumiem Twoje obawy u też się będę zastanawiać. Powiedz czy już jesteś po usg genetycznym? Jeśli tam wszystko w porządku to bym się mocno zastanowiła nas amnio. Co prawda ryzyko jest minimalne ale jednak to badanie inwazyjne. zresztą amnio można robić dopiero od 15tc.
Tak jestem po USG genetycznym. To co miał zmierzyć i sprawdzić to sprawdził pomimo słabej widoczności u mnie przez brzuch, chociaż nie byłam zadowolona z tego badania bo trwało bardzo krótko. Oprócz tego tydzien później (w srodę teraz) byłam u innego lekarza i zrobił bardzo dokładne USG. On mi pokazywał narządy itp. Dzidziutka na głowie tańcowała z nogami w górze Kilka razy wstawałam i robił i przez brzuch i dopochwowo. U mojego profesora mam wizytę 02.12. Zobaczymy co on powie, Ale jednak po to robiłam Harmony, żeby nie robić amnio, boje się tego badania
reklama
Pchełka216
no właśnie. więc jeśli na usg jest ok. i harmony ok to naprawde rozwaz to porzadnie. a co do pewnosci to w przypadku chłopców tak. w przypadku dziewczynek jest minimalne ryzyko że zbadane została krew matki i wtedy niekoniecznie Natomiast to ryzyko jest naprawdę minimalne. Więc będzie dziewczynkaTak jestem po USG genetycznym. To co miał zmierzyć i sprawdzić to sprawdził pomimo słabej widoczności u mnie przez brzuch, chociaż nie byłam zadowolona z tego badania bo trwało bardzo krótko. Oprócz tego tydzien później (w srodę teraz) byłam u innego lekarza i zrobił bardzo dokładne USG. On mi pokazywał narządy itp. Dzidziutka na głowie tańcowała z nogami w górze Kilka razy wstawałam i robił i przez brzuch i dopochwowo. U mojego profesora mam wizytę 02.12. Zobaczymy co on powie, Ale jednak po to robiłam Harmony, żeby nie robić amnio, boje się tego badania
Podziel się: