reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Avocado, miło mi Cię poznać. Ja również jestem z 3miasta i również leczę się w Invimedzie u dr K.
Trzymam kciuki za jutrzejszy transfer. Daj znać, jak już będziesz po :-D

Czesc Avocado. Powodzenia jutro na transferze i zycze aby zakonczyl sie pozytywna beta :tak::-)

No,no jutro faktycznie bedzie sie dzialo ,oj bedzie.
Gotadora, Kinga, Kaska, Avocado kciuki zaciskammmmmm &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)

Hej kobitki !! chyba dałam troche o sobie zapomnieć ;-) A tu dużo fasolek i wciąż dobre wieści, a to najważniejsze! Agapl i Gotadora jutro myslami bede z wami :tak: Podczytywałam was od czasu do czasu ale nie mialam jak sie z telefonu zalogowac zeby cos napisac..Byłam na tygodniowym urlopie w Norwegii pobyczyć się u mężą.. a wczoraj niespodziewana akcja! po podróży do domu samolotem i komunikacją, wieczorem zauważyłam dwie małe plamki ... krwi!!! jasnej na szczęście. Nie musze mówić jak sie przeraziłam, odczekałam z pół godziny plamień już nie było ale wsiedliśmy w auto i na SOR! Tam bez problemu mnie przyjeli i po długim wywiadzie na szczęście zobaczyłam swoje 2.5 cm szczęście! Tętno coś ponad 150, mały tańczył i machał rączkami, nóżkami aż Pani dr się nie mogła nadziwić, chyba przejął się ze mną.. Żadnych odklejeń, krwiaków, nic.. Chyba za dużo sie nachodziłam i przez tą podróż mogła jakaś żyłka pęknąć.. Mimo to Pani dr zasugerowała pójść na L4!!! Wstrzymać się z sexem i leżeć... W pracy poza klikaniem w klawiaturę i spotkaniami nie robię nic przez co mogłabym się przemęczyć, ale o tym czy dostane L4 zadecyduje jutro mój dr .. Już jutro znów zobaczę swoją pociechę. Pani dr na SORze powiedziała że mimo że bierze się wiadro leków pierwszy trymestr a w zasadzie do 16 tc jak wytworzy się łożysko to bardzo newralgiczny okres dla ciąży...więc jeszcze jakieś 4-6 tygodni. Dziś leże plackiem i jak jutro lekarz zadecyduje będę leżeć kolejne tygodnie. Także dziewczyny musimy ze sobą jak z jajkiem dosłownie, ale dla maleństwa zrobi się wszystko!!!
Kinga a kiedy Ty testujesz ??
Sylwia doczytałam że crio się powiodło!!!! super!!!!!!
Całą resztę ściskam!! postaram się nadrobić was, ale na L4 chyba będzie łatwiej ;-)

Aduś całe szczęście, że z maleństwem wszystko dobrze. Pamiętaj, że jak trzeba iść na L4 to się nie zastanawiaj bo zdrowie maleństwa najważniejsze jest. Udanej wizyty jutro :-)

Madzielanek święta racja! MALUSZEK 1st!!! Ja mogę iść na L4, u mnie w firmie nie robią z tym problemu pozatym mogę pracować z domu przy kompie leżąc :tak:, ale o tym musi zadecydować mój lekarz, Pani dr na SORze nie mogłam mi niestety wystawić L4 :-( Myślę jednak że lepiej unikać jest długich podróży, ja już się napewno nigdzie nie wybiorę do rozwiązania..

Aduś cieszę się że już wróciłaś i że wszystko dobrze, a jutro dr jeszcze to potwierdzi :tak: gdybyś czuła się na siłach to wiesz ;-) jutro będziemy w C.Heaven :-)

Fusun a Ty dasz radę?

reklama
Aduś, Ty się nawet nie zastanawiaj, tylko od jutra marsz na zwolnienie!!!
Całe szczęście, że Maństwo całe i zdrowe, a i Ty spokojniejsza. Powodzenia na jutrzejszej wizycie. A może jutro dołączysz do nas, do nieba? :-)

Do góry