Dzięki za info. Leczę się za granicą i niestety u mnie go nie znajaAcard rozrzedza krew i podobno zarodek ma lepsze warunki żeby się zagnieździć.
reklama
pauli890
Fanka BB :)
Acard to lek bez recepty, raczej nie może zaszkodzić, uniknie jedynie zkrzepow i zatorów.Ciekawe czy mi zleca. Jak nie to sama będę brać. Po iui brałam to teraz chyba też mogę.
KarolaJ
@kolor nadzieji Ty teraz podchodzisz do transferu na cyklu sztucznym czy naturalnym? Jeśli na sztucznym to od którego dnia cyklu bierzesz leki i jakie?
Pola87
Tak lekarz od drugiego transferu zalecił acard a po trzecim nieudanym zrobiłam pakiet badań i wyszło, ze powinnam brać
Lekarz ci zalecił?
bazylia128
Niuniu odpisze jutro bo dzisiaj walcze ze stresem jakim jest cholestaza JPRDL w 17 tygodniu ciazy tylko mi sie to moze przytrafic. Wlasnie mnie znowu wysypalo, zawsze gorzej wieczorem i w nocy - jutro wyniki.Ale to jest dziewczynka ewentualnie można jej sukienkę albo spódniczkę zrobić
Pola87
A to właśnie za granica najwiecej jest zaleceń do jego stosowania szczególnie sporo badan w UK jest na ten temat
Dzięki za info. Leczę się za granicą i niestety u mnie go nie znaja
kolor nadzieji
Wiem wiem że bez recepty dlatego tak czy inaczej będę go brać[emoji846]
Acard to lek bez recepty, raczej nie może zaszkodzić, uniknie jedynie zkrzepow i zatorów.
kolor nadzieji
Na sztucznym od 1dc biorę estrofem 3x1 i w 12dc wieczorem jedna dawkę lutinus estrofem 4x1 a od 13dc estrofem 3x1 lutines dopochwowo 3x1i luteinę pod język 3x2
@kolor nadzieji Ty teraz podchodzisz do transferu na cyklu sztucznym czy naturalnym? Jeśli na sztucznym to od którego dnia cyklu bierzesz leki i jakie?
kolor nadzieji
No branie nie zaszkodzi a jak widać może pomoc
Tak lekarz od drugiego transferu zalecił acard a po trzecim nieudanym zrobiłam pakiet badań i wyszło, ze powinnam brać
reklama
kolor nadzieji
A w Polsce nie możesz sobie zakupić?
Dzięki za info. Leczę się za granicą i niestety u mnie go nie znaja
Podziel się: