reklama
mary.m
Fanka BB :)
Dziewczyny, kupiłam glokoze na krzywą... Sama mam ja rozrobić? I kiedy wypić po pierwszym pobraniu? Kurde, Zielona jestem
Pielęgniarka wszystko Ci powie, ja dałam jej glukozę i po pobraniu krwi mi rozrobiła z wodą
Jestem dzisiaj już równo tydzień po transferze. Od 2-3 dni mam pobolewanie w brzuchu a bardziej w sumie klocie w prawym jajniku na przemian z lewym. Zostaly mi podane 2dniowe zarodki. Dopiero w piątek mam iść na beta HCG jednak bardzo się stresuje. Jest to już moje 4 ICSI tym razem z 2 embrionów. Pomocyyy
cikulinka
Życzę powodzenia i 2 kresek na teście.... Niestety trzeba czekać.... A na pobolewania no coz mogą oznaczać że tak a mogą poprostu o sobie dać znać ...... Na tym etapie to na dwoje babka wróżyła życzę cierpliwości... I trzymam kciuki........to jeszcze tylko kilka dni myśl pozytywnie ja trzymamJestem dzisiaj już równo tydzień po transferze. Od 2-3 dni mam pobolewanie w brzuchu a bardziej w sumie klocie w prawym jajniku na przemian z lewym. Zostaly mi podane 2dniowe zarodki. Dopiero w piątek mam iść na beta HCG jednak bardzo się stresuje. Jest to już moje 4 ICSI tym razem z 2 embrionów. Pomocyyy
pauli890
Ja od dnia transferu, zalecone przez lekarza..Czy któraś z was bierze acard? Jeśli tak to zaczelyscie brać przed transferem czy od transferu?
jajajaja27
Początkująca w BB
Tak, ja jestem dość zielona i sama z siebie bym nie brała raczej. Biorę cały czas i będę odstawiać razem z resztą leków jak już mi pozwolą.Lekarz ci zalecił?
A dlaczego bierze się acard po transferze? Dlaczego jest zalecany?Ja od dnia transferu, zalecone przez lekarza..
kolor nadzieji
Ciekawe czy mi zleca. Jak nie to sama będę brać. Po iui brałam to teraz chyba też mogę.
Ja od dnia transferu, zalecone przez lekarza..
A dlaczego bierze się acard po transferze badz iui ?Ciekawe czy mi zleca. Jak nie to sama będę brać. Po iui brałam to teraz chyba też mogę.
reklama
kolor nadzieji
Acard rozrzedza krew i podobno zarodek ma lepsze warunki żeby się zagnieździć.
A dlaczego bierze się acard po transferze badz iui ?
Podziel się: