reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ucierpią najbiedniejsze kobiety w trudnych sytuacjach. Podejrzewam, że gdyby taka sytuacja przytrafiła się np Marcie Kaczyńskiej to szybciutko organizowaliby aborcje nawet w Polsce (to tak jak z rozwodem kościelnym mając dzieci i od razu dostała ślub kościelny, w realnym zwykłym życiu to się nie zdarza)
Martusia to osobny przypadek. Wujo musi byc z niej bardzo dumny.
Ucierpia cale rodziny, to nie tylko problem kobiet.
Ja serio coraz powazniej rozwazalam zmiane obywatelstwa, a tu sie wczoraj okazalo, ze to niestety nie takie proste.

Zd to nie wyrok smierci. Mnie przeraza,ze zmusili kobiety do tego, zeby rodzily dzieci, ktore sa skazane na smierc tuz po porodzie, albo przezyja w mekach kilka tygodni. K*restwo tak w stosunku do rodziców jak i tych malenstw. Nie ma tu mowy o czlowieczenstwie.
Oczywiscie masz racje - ja podalam przyklad najczestrzej choroby plodu, ktora mozna łatwo i szybko zdiagnozowac. Mysle sobie ze jednak nie kazdy jest stworzony do tego zeby wychowac i zyc z dzieckiem z ZD. A jesli rodzice nie sa do tego przekonani to i dziecko nie bedzie szczesliwe. A juz przyklady jakich uzyla @Pola87 jest dla mnie nie do ogarniecia - nic tylko plakac ;(

Martusia to osobny przypadek. Wujo musi byc z niej bardzo dumny.
Ucierpia cale rodziny, to nie tylko problem kobiet.
Ja serio coraz powazniej rozwazalam zmiane obywatelstwa, a tu sie wczoraj okazalo, ze to niestety nie takie proste.
Ja juz sie kiedys pytalam - a twoje coreczki jakie maja obywatelstwo? Podwojne czy Hiszpanskie?

Ucierpią najbiedniejsze kobiety w trudnych sytuacjach. Podejrzewam, że gdyby taka sytuacja przytrafiła się np Marcie Kaczyńskiej to szybciutko organizowaliby aborcje nawet w Polsce (to tak jak z rozwodem kościelnym mając dzieci i od razu dostała ślub kościelny, w realnym zwykłym życiu to się nie zdarza)
Podam przyklad pewnego Posla w naszych okolicach ktory jest niezwykle PIS -owski i przeciwko in vitro, a swoja corke wyslal za granice zeby podjela leczenie w klonice nieplodnosci - masakra. Takich ludzi wybieramy do rzadu!!! Nie wiem czym sie spoleczentwo w tych wyborach kieruje ;( Tak tylko na marginesie czy tez zauwazylyscie jaka zywnosc jest droga?

Będzie coraz drożej to jest kolejny dla mnie przerażający problem wielu ludzi nie stać na dobre produkty dlatego kupują chemicznie zamienniki, które odbiją się nie tylko na ich zdrowiu ale na całej ekologii. Zwiększy się produkcja tanich chemicznych wyrobów nafaszerowanych antybiotykami
Podam przyklad pewnego Posla w naszych okolicach ktory jest niezwykle PIS -owski i przeciwko in vitro, a swoja corke wyslal za granice zeby podjela leczenie w klonice nieplodnosci - masakra. Takich ludzi wybieramy do rzadu!!! Nie wiem czym sie spoleczentwo w tych wyborach kieruje ;( Tak tylko na marginesie czy tez zauwazylyscie jaka zywnosc jest droga?

Będzie coraz drożej to jest kolejny dla mnie przerażający problem wielu ludzi nie stać na dobre produkty dlatego kupują chemicznie zamienniki, które odbiją się nie tylko na ich zdrowiu ale na całej ekologii. Zwiększy się produkcja tanich chemicznych wyrobów nafaszerowanych antybiotykami
Ta a maslo JPRDL - ja np od dziecka nie lubie margaryny i pochodnych na kanapki, jedyne ktore lubie to kerrygold cena 10 zl i wez tu teraz zrob zakupy za 100 zl.

reklama
Mała kostka masła np w Moskwie kosztuje w przeliczeniu ok 12 zł a zarobki przeciętnego mieszkańca są o wiele niższe niż w PL tam jest dopiero horror cenowy za spożywcze produkty ok 30% drożej niż u nas
Ta a maslo JPRDL - ja np od dziecka nie lubie margaryny i pochodnych na kanapki, jedyne ktore lubie to kerrygold cena 10 zl i wez tu teraz zrob zakupy za 100 zl.

Do góry