reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak to dobre, że już dobrze 🥰🥰 Ciesz się ciąża kochana, namęczyłaś się więc teraz czas na piękne dni 🥰🥰 Gdyby były bezpieczniejsze czasy zaproponowałabym spotkanie na kawę ale to obecnie marny pomysł chyba (bo nas covid powali 🤪🤪)

Super, wszystko jest pięknie, olej klinikę jak mają takie badziewie i nie potrafią rzetelnie ocenić. Niepotrzebny stres i nerwy. 😤

Taak kochana masz rację, następnym razem 😘😘

Hej dziewczynki jestem po wizycie. Endo w 12dc ponad 10mm gin mówi że warunki na przyjęcie kropka piękne[emoji4] jutro mam wysłać dokumenty do No.vum i umówić się na transfer na 27.10 na wtorek.
Mam nadzieję że dotrwam z nerwów do tego czasu[emoji12] i oby podany kropek został ze mną.
Trzymam kciuki!! Ja 27 mam wizytę startową w N, więc może gdzieś tam się miniemy. Powodzenia, niech wszystko się uda.

reklama
Do góry