reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, ja już w dwupaku❤ A właściwie w trójpaku, bo wzięłam dwa Kropki❤
Ogólnie z 6 komórek wszystkie się zaplodnily, jeden zarodek padł w drugiej dobie, reszta dotrwala do dziś. 3 zarodki pierwszej klasy, 2 drugiej. Dwa najlepsze dostałam dziś. Dwa od razu poszły do mrożenia i jeden drugiej klasy zostaje pod obserwacją do 5-6 doby. Jeśli rozwinie się do blastki to go też zamrożą😊
Betę mam zrobić 3 listopada
No to oby zostały OBA kropki z Tobą ✊ ✊ ✊ takie podwójne szczęście urodziło się wczoraj mojej sąsiadce🥰🥰🥰 Cud, miód, malinki więc trzymam kciuki żeby były dwa małe cuda 🥰✊🥰✊🥰✊🥰

reklama
Dziewczyny, ja już w dwupaku[emoji173] A właściwie w trójpaku, bo wzięłam dwa Kropki[emoji173]
Ogólnie z 6 komórek wszystkie się zaplodnily, jeden zarodek padł w drugiej dobie, reszta dotrwala do dziś. 3 zarodki pierwszej klasy, 2 drugiej. Dwa najlepsze dostałam dziś. Dwa od razu poszły do mrożenia i jeden drugiej klasy zostaje pod obserwacją do 5-6 doby. Jeśli rozwinie się do blastki to go też zamrożą[emoji4]
Ale super!!! Dbaj o siebie, niech kropki się rozgoszcza [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dziewczyny, ja już w dwupaku❤ A właściwie w trójpaku, bo wzięłam dwa Kropki❤
KOgólnie z 6 komórek wszystkie się zaplodnily, jeden zarodek padł w drugiej dobie, reszta dotrwala do dziś. 3 zarodki pierwszej klasy, 2 drugiej. Dwa najlepsze dostałam dziś. Dwa od razu poszły do mrożenia i jeden drugiej klasy zostaje pod obserwacją do 5-6 doby. Jeśli rozwinie się do blastki to go też zamrożą😊
Decyzję, co do ilości zarodków lekarz zostawił nam, ale sam stwierdził, że dwa to zawsze dodatkowe szanse
No to pięknie rosły, gratuluję :) Oby im było milutko i cieplutko i zadomowiły się na następne 9 miesięcy ❤ ❤

I

ale ja mam PCOS i na długim miałam hiperke za pierwszym razem. No, ale 24 pecherzyki :-) potem znowu długi i z obu miałam ciąże. A potem zmiana bo jak znowu mam zdychać to lepiej krótki.No, ale długi lepiej wycisza przysadkę. I u mnie być może to było lepsze. Bo przy niskim AMH nie ma sensu wyciszać bo już jesteś blisko menopauzy. Zobaczymy na co nas namówi doktorek.
No u mnie w zaden sposob nie chcial sie zgodzic na dlugi protokol. I przez to ze go tak meczylam wiem ze sie konsultowal ze starym profesorem i finalnie zastosowal u mnie krotko - dlugi;) Od 2 dnia cyklu wyciszal mnie estrofemem i aromkiem przez dwa tygodnie i w polowie cyklu dopiero zastrzyki ;)

Dziewczyny, czy za telewizytę u Paś.nika płaciłyście same czy czekałyście aż zadzwonią i każą to zrobić?
Mówiła, że tak bliżej wizyty... Mam 2 listopada...

reklama
Do góry