reklama
katarzyna86
Fanka BB :)
No mój to napewno do histeryczek się nie nadaje, jak mi przywalił słownie na 1 wizycie to się prawie popłakałam jak wracałam do domu i się zastanawiałam po co ją do niego poszłam, ale ochłonęłam i stwierdziłam, że kto pomoże jak nie onMam tak samo, koleżanka koleżanki była jej pacjentką i się udało za drugim transferem Moja przyjaciółka tez sieu niej leczyła prywatnie, starała sie o naturalna ciążę( zachodziła i roniła) i szczęśliwie sie udało.
Jest konkretna i moim zdaniem do histeryczek i panikar średnio sie nadaje. Mi na razie pasuje, byłam zaledwie 2 razy, zobaczymy.
A jakie mąz miał nasienie?My na klinikę zdecydowaliśmy się ze względu na androloga moim zdaniem jednego z najlepszych w Polsce i dzięki niemu nie korzystaliśmy z nasienia dawcy. Zastanawiałam się nad 2 lekarzami Z i W i powiem szczerze było mi obojętne do którego pójdę zadecydował pierwszy wolny termin -Woj...ki
Ten temat mnie bardzo interesuje bo mąż ma kiepskie nasienie. Co wam zalecił itd .na ile sie poprawiło?
Gonia0605
No... To nie było za mądre... Bo teraz albo będziesz sikać też jutro, albo czekać na bete do poniedziałkuAle jestem zła na siebie że test sobie dziś zrobiłam [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Evela.6
Ej tu już były dziewczyny z różnymi przypadkami więc weź ten test na poprawkę bo one nie są wiarygodne w 100%!Ale jestem zła na siebie że test sobie dziś zrobiłam [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Pola87
Byliśmy najpierw w Bocianie gdzie definitywnie stwierdzili, że bez nasienia dawcy się nie obejdzie. Ale w Internecie przeczytaliśmy o dr. Wols..m, który dał nadzieję. Nie było co badać ponieważ mąż cierpi na azoospermie ale dr tak tego nie zostawił, zlecił sporo badań i powiedział że zrobimy biopsje (i że jak żona będzie w dniu biopsji to na pewno będą plemniczki ) Były zostały zamrożone i czekały aż do mojej punkcji. Obecnie jestem po 4crio w 6tc wiec nie zapeszając jesteśmy na dobrej drodze
A jakie mąz miał nasienie?
Ten temat mnie bardzo interesuje bo mąż ma kiepskie nasienie. Co wam zalecił itd .na ile sie poprawiło?
nieagatka
Zwlaszcza w 5dpt [emoji2358][emoji6]Ej tu już były dziewczyny z różnymi przypadkami więc weź ten test na poprawkę bo one nie są wiarygodne w 100%!
Poprawka w 4 dpt [emoji17][emoji17][emoji17] oj dobra moja głupota dała znać o sobie po prostuZwlaszcza w 5dpt [emoji2358][emoji6]
reklama
Nie teraz grzecznie poczekam do czwartku. Tym bardziej że dziś noc miałam taką jak trzy lata temu więc biorę to za dobry znakNo... To nie było za mądre... Bo teraz albo będziesz sikać też jutro, albo czekać na bete do poniedziałku [emoji853]
Podziel się: