Kiedyś tutaj wszystko wrzucalysmy
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
A jaką chcesz? Taką zwykłą czy obnażoną, którą ostatnio wysyłałam trenerowi?Chmmmmmm, no taka jestem ciekawa jak wyglądasz.....Bo wiem, że kobitki często lubią przesadzać jeśli chodzi o opisywanie siebie samej . Dasz fotę?. Może być na priva
Jak brałam ślub 5 lat temu, ważyłam 18 kilo mniej... Teraz 175 cm i 86 kilo
No kuwa znasz mnieTy to wszystkich musisz obczaić 👁
Już masz cały album w telefonie na bank
Dawaj obojętnie jaką . 86kg przy takim wzroście nie jest jakaś tragedią, co tyA jaką chcesz? Taką zwykłą czy obnażoną, którą ostatnio wysyłałam trenerowi?
Jak brałam ślub 5 lat temu, ważyłam 18 kilo mniej... Teraz 175 cm i 86 kilo
Pamiętam Ciebie z kieliszkiem . @bazylia128 się śmiała że specjalnie takiej szukałas z alkoholemKiedyś tutaj wszystko wrzucalysmy
No kiedyś to miałam lepsza wprawę, teraz nie mam już zdrowia do alko tydz temu wypiłam dwa desperadosy i usnęłamPamiętam Ciebie z kieliszkiem ❤. @bazylia128 się śmiała że specjalnie takiej szukałas z alkoholem
Gonia0605
Pewnie jest... Tylko wczoraj opłaciłam je na, siłowni...Piszesz, że masz treningi z trenerem...może sprawdź czy jest możliwość prowadzenia treningów u Ciebie w domu przez trenera lub na zewnątrz.
Ja tak planuję z moim trenerem.
Zamknięcie siłowni jest dla mnie dużym problemem bo sport to istotna część u mnie a do treningów w domu, np.: z YouTube nie mogę się przekonać.
bazylia128
wiedzialam Ja tez chce Ale to zawsze ty wyludzasz a ja sie doczepiamChmmmmmm, no taka jestem ciekawa jak wyglądasz.....Bo wiem, że kobitki często lubią przesadzać jeśli chodzi o opisywanie siebie samej . Dasz fotę?. Może być na priva
klaudiaanita
Teraz strach Różni ludzie nas czytająKiedyś tutaj wszystko wrzucalysmy
reklama
Podziel się: