reklama
martka273
Fanka BB :)
milagors WOW!!!!!!!Gratulacje
kinga a wiesz, jak sie obchodzą w twojej klinice z rozmrażanymi?
tequlia też to czytałam, a na stronei mojej kliniki piszą,że to embriolog ustala, kiedy transfer, więc może jednak czekają?kurde, no dowiem sie za tydzień dopiero!!!!!
kinga a wiesz, jak sie obchodzą w twojej klinice z rozmrażanymi?
tequlia też to czytałam, a na stronei mojej kliniki piszą,że to embriolog ustala, kiedy transfer, więc może jednak czekają?kurde, no dowiem sie za tydzień dopiero!!!!!
madzialenak
mama na pełen etat
martka ja miałam crio, u mnie w klinice odmrażali godzinę przed transferem co uważam za kompletna bzdurę bo zarodek żył, ale nie wiadomo czy zacząłby się dzielić. Wiem, że są kliniki, które przez dobę obserwują i jak się ładnie dzieli to transferują.
milagros gratulacje, piękna beta, dziś na usg zobaczysz pęcherzyk
milagros gratulacje, piękna beta, dziś na usg zobaczysz pęcherzyk
gotadora jak będę na tym etapie co ty to będę myślała tylko pozytywnie a poki co mam bardzo mieszane uczucia i boje sie ze nigdy juz nie doswiadcze ciąży i macierzyństwa...
apropo twoj pamiętnik jest cudowny mam nadzieje ze kiedys tez bedzie mi dane taki stworzyc...
apropo twoj pamiętnik jest cudowny mam nadzieje ze kiedys tez bedzie mi dane taki stworzyc...
martka273
Fanka BB :)
gotadora to od czego to zależy,że czasem godzina, a czasem dłużej obserwują?może to zależy od zarodka...?No właśnie, myślałam pozytywne, jak usłyszałam,ze beta ma 907 i co z tego wyszło? ech....
reklama
gotadora jak będę na tym etapie co ty to będę myślała tylko pozytywnie a poki co mam bardzo mieszane uczucia i boje sie ze nigdy juz nie doswiadcze ciąży i macierzyństwa...
TeQuila miałam za sobą trzy porażki,jedno IMSI, dwa crio i pomimo tego myślałam pozytywnie - czego Ci bardzo życzę
Podziel się: