Cześć Dziewczyny!! Widzę, że dziś dużo sie dzieje ale niech się dzieje byle na dobre!!
@Joko86 za kropka i sukces!!
@Rita19 @KarolaJ @Calineczka 84 za bety w kosmos, żeby Nas z nóg zwaliły !!
@Pola87 @zrezygnowana @Netiaskitchen za najpiękniejsze widoki!!
Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!
@Linda123 za dobre wieści od samego początku!!
Ja dziś nieco gorzej, wszystko mnie dobija... Wczoraj pokłóciłam się z mężem, on nie rozumie co ja czuje a jedynie liczy ile to kosztowało i ile będziemy znów musieli uzbierać i wydać by mieć znów szansę. On MUSI ODPOCZĄĆ!! Rok, może 2!! Ja się qwa pytam po czym? to ja ładowałam w siebie tonę hormonów! On chce samochód, on chce biznes otworzyć a nie całe życie zbierać na dziecko. Bez dzieci też można żyć - tutaj serce mi pękło na milion kawałków bo ja nie dam rady!! prędzej się rozwiodę niż pogodzę z życiem bez prób i dzieci!
A dziś dzwoniłam poinformować No.vum że negatywny wynik i chciałam zamienić dwa słowa z dr prowadząca no to oczywiście moze Pani ale dawaj babo 120 zl. Olalam. Nie chce mieć z nimi nic wspólnego... Żeby nie móc niczego skonsultować z lekarzem bez placenia? Jakieś to chore dla mnie.... Bronią dostępu do lekarzy jak twierdzy wojskowej.....
Ech dość mojego smęcenia. Ja mam dość, Czuję się beznadziejnie i nie widzę wyjścia skoro własny mąż woli biznes czy auto.. A najlepiej chciałby powiedzieć o naszych staraniach teściom (bo oni nie wiedzą) ale nie dlatego że mu ciężko choć tak twierdzi ale po to żeby oni nam dali kasę a nie on sam musiał wykładać.