reklama
gosia__1983
Fanka BB :)
kreska jest jaśniutka ale jest więc beta powinna wyjśc
gosia__1983
to były zarodki 2-wu dniowe a od piątku wychodza testy a kreski bardzo jasne i taka sama wyszła dzisiaj a to nie powinna już byc mocniejsza tylko dalej taka jasna? tobie tez testy wychodziły i ilu dniowe miałaś zarodki?gosia to czekamy do jutra &&&&&&&&&&&&& ale super, że teścior wyszedł :-)
madzialenak
mama na pełen etat
Gosiu nie do mnie pytanie ale odpowiem, test z 2 ciemnymi kreskami wyszedł mi dopiero przy becie 500 czyli ok 17 dpt a wcześniej wychodziły takie same jasne kreseczki.
martka273
sony, sylwia :-) GRATULACJE!!!!!! boże jak
Wam zazdroszczę.....
Wam zazdroszczę.....
gosia__1983
Gosiu nie do mnie pytanie ale odpowiem, test z 2 ciemnymi kreskami wyszedł mi dopiero przy becie 500 czyli ok 17 dpt a wcześniej wychodziły takie same jasne kreseczki.
No to czekam na bete bede pewna trzeba być cierpliwym a ja to bym chciała wiedziec wszystko odrazu ale mieszkam w takim mieście ze nawet nie wiedza co to jest beta hcg no cóż tak tez bywa:-)
reklama
gosia__1983
Bardzo mi przykro pewnie następnym razem napewno sie udaHej !!! dziewczyny gratulacje dla wszystkich . Ja raczej nie będę dziś wiwatować bo dostałam okres i tzw.po ptakach , ale życie trwa dalej pozd.
Podziel się: