reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nieostre to twoje zdjęcie... A ty naprawdę przeginasz z tymi schizami... Za karę jak Ci się maluch urodzi, to będzie Cię budził 10 razy w nocy przez te stresy, jakie mu fundujesz teraz... [emoji39][emoji2957]
10 to budzi się moje, a ja testow nie robiłam. Ona będzie wstawać 20 razy [emoji13]

Pytanie za 200 ptk. Czy te kreski są jednakowo mocne???

Zdajesz sobie sprawę z tego, że po pierwsze kreska ciemnieje jak test porządnie wyschnie a po drugie to jaka wyjdzie zależy od świeżości testu? Nie schizuj tak kobieto bo wykończysz i siebie i Kropka! Przywołuje Cię do porządku! Ja też nie mogłam uwierzyć, że się za pierwszym razem udało.

Uspokój się Mamuśka! Bo szkodzisz swojemu Maleństwu a przecież tego nie chcesz, prawda?

Nieostre to twoje zdjęcie... A ty naprawdę przeginasz z tymi schizami... Za karę jak Ci się maluch urodzi, to będzie Cię budził 10 razy w nocy przez te stresy, jakie mu fundujesz teraz... 😋🤪
hehehhehheehe to moje to dopiero mi pokaze ;) Ale moja beta byla bardzo watpliwa i dlatego ;) Ja ostatni test ciazowy zrobilam w 7 dpt a ostatnią bete w 13 dpt pozniej juz tylko USG!!! Dla mnie to zawsze bylo bez sensu bo jesli beta jest na takich wysokich poziomach to ona tak szybko nie spadnie do 0 - wiem bo kiedys musialam walczyc i sprawdzac dokladnie czy odpowiednio spada ;(

Pytanie za 200 ptk. Czy te kreski są jednakowo mocne???

Kochana, ja dziś też ponownie zrobiłam test i też narzekałam mojemu mężowi, że kreska jakby jaśniejsza niż wcześniejsza sprzed czterech dni, a dziś 18dpt 🙈 :-) :) Ale co ma być to będzie! Nie chce się katować, weekend się zaczął. Jutro jedziemy do moich rodziców, pojutrze do teściowej (nie byliśmy po około 2 miechy!), więc czas zleci :-D
I wyluzuj!!!

10 to budzi się moje, a ja testow nie robiłam. Ona będzie wstawać 20 razy
emoji13.png
Mogę nawet co 10 minut wstawać, byle by było wszystko dobrze ❤ zrobiłam jeszcze raz 🙈

Załączniki

• IMG_20201002_171022.jpg
    IMG_20201002_171022.jpg
    937,9 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry