reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nieostre to twoje zdjęcie... A ty naprawdę przeginasz z tymi schizami... Za karę jak Ci się maluch urodzi, to będzie Cię budził 10 razy w nocy przez te stresy, jakie mu fundujesz teraz... [emoji39][emoji2957]
10 to budzi się moje, a ja testow nie robiłam. Ona będzie wstawać 20 razy [emoji13]

Pytanie za 200 ptk. Czy te kreski są jednakowo mocne???

Zdajesz sobie sprawę z tego, że po pierwsze kreska ciemnieje jak test porządnie wyschnie a po drugie to jaka wyjdzie zależy od świeżości testu? Nie schizuj tak kobieto bo wykończysz i siebie i Kropka! Przywołuje Cię do porządku! Ja też nie mogłam uwierzyć, że się za pierwszym razem udało.

Uspokój się Mamuśka! Bo szkodzisz swojemu Maleństwu a przecież tego nie chcesz, prawda?

Nieostre to twoje zdjęcie... A ty naprawdę przeginasz z tymi schizami... Za karę jak Ci się maluch urodzi, to będzie Cię budził 10 razy w nocy przez te stresy, jakie mu fundujesz teraz... 😋🤪
hehehhehheehe to moje to dopiero mi pokaze ;) Ale moja beta byla bardzo watpliwa i dlatego ;) Ja ostatni test ciazowy zrobilam w 7 dpt a ostatnią bete w 13 dpt pozniej juz tylko USG!!! Dla mnie to zawsze bylo bez sensu bo jesli beta jest na takich wysokich poziomach to ona tak szybko nie spadnie do 0 - wiem bo kiedys musialam walczyc i sprawdzac dokladnie czy odpowiednio spada ;(

Pytanie za 200 ptk. Czy te kreski są jednakowo mocne???

Kochana, ja dziś też ponownie zrobiłam test i też narzekałam mojemu mężowi, że kreska jakby jaśniejsza niż wcześniejsza sprzed czterech dni, a dziś 18dpt 🙈 :-) :) Ale co ma być to będzie! Nie chce się katować, weekend się zaczął. Jutro jedziemy do moich rodziców, pojutrze do teściowej (nie byliśmy po około 2 miechy!), więc czas zleci :-D
I wyluzuj!!!

10 to budzi się moje, a ja testow nie robiłam. Ona będzie wstawać 20 razy
emoji13.png
Mogę nawet co 10 minut wstawać, byle by było wszystko dobrze ❤ zrobiłam jeszcze raz 🙈

Załączniki

• IMG_20201002_171022.jpg
    IMG_20201002_171022.jpg
    937,9 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry