Gonia0605
Fanka BB :)
A dlaczego znalazłaś się w Białymstoku, skoro leczysz się w Warszawie?Przebrnęłam przez wszystkie strony od wczoraj
Kurde, mnie dziś od rana boli brzuch Tak jakoś mi ciąży na dole jakbym miała w nim 100kg kamieni
U mnie w 8dpt 44, w 10dpt 65 (dlatego już wszystko skreśliłam), ale poszłam na betę 15 dpt (zgodnie z sugestią mojej Pani Dr i Dr Mrugacza) czyli wczoraj i jest 501... Jeżeli do 13.10.2020 nic się nie wydarzy to wtedy mam mieć USG... @Evela.6 możesz dopisać
Dokładnie, po pierwszej wizycie u niego mój mąż był lekko powiedziawszy zniesmaczony, że cały czas walił na Ty i te jego cięte riposty, wręcz chamskie Ale ja już się przyzwyczaiłam i uwielbiam go Po prostu on mi dorzuca i ja jemu
O kurde, ja nie wiem co miałabym zrobić. Dla mnie to za dalekie plany na przyszłość. Ale zawsze wydawało mi się, że bliźniaki to zawsze CC, może się mylę, ale kompletnie nie mam doświadczenia...
U nas w pierwszej klinice nie wytrwał żaden zarodek do zamrożenia, więc w kolejnej klinice Bocian już Dr sama przygotowała jakąś podkładkę za nas, że mogli pobrać i zapłodnić więcej niż 6 komórek.
Ja jestem w Bocianie w Warszawie, ale przeboje mam w Białymstoku w Bocianie właśnie u Dr Mrugacza (usuwał mi mięśniaki).
Jestem w podobnej sytuacji, rozmawiałam ostatnio z dr. Mru.gaczem i namawiał mnie na konsultację u siebie... Szczerze mówiąc, to w mojej sytuacji bardzo się nad tym zastanawiam...