reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane moje [emoji3590] Wracam już z moim kochanym kropkiem [emoji3590], już mi emocje opadły. Spanikowalam z rana, a się po prostu nie dogadalam z embriolog. Ona mi powiedziała ze są dwa super zarodki, ja zapytałam a reszta nie przeżyła? A ona na teraz mamy dwa i zobaczymy. Ja odrazu pomyślałam negatywnie, ze są dwa, reszta padła i jeszcze zobaczymy [emoji2358]
Wiec siedzę w gabinecie, czekam na transfer, a ona mi pokazuje zdjęcia wszystkich i mówi, te dwa są najlepsze z najlepszych, a reszta zobaczymy do jutra. Wiec mówię jak to? To one jeszcze walczą? A ona a to chyba zle powiedziałam rano, chodziło mi o to, ze te dwa są extra i co do reszty zobaczymy, na pewno niektóre odpadną, ale jest kilka które mogą jeszcze ruszyć [emoji3590]
Już co będzie, skupiam się na tym który mam teraz w brzuchu [emoji3059] i wiem ze jest jeszcze jedna piękna blastka.
Dziewczyny tak bardzo Wam dziękuje wszystkim za miłe słowa [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
[emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Normalnie nakopać do dupska to mało [emoji38][emoji13]

reklama
Kochane moje ❤️ Wracam już z moim kochanym kropkiem ❤️, już mi emocje opadły. Spanikowalam z rana, a się po prostu nie dogadalam z embriolog. Ona mi powiedziała ze są dwa super zarodki, ja zapytałam a reszta nie przeżyła? A ona na teraz mamy dwa i zobaczymy. Ja odrazu pomyślałam negatywnie, ze są dwa, reszta padła i jeszcze zobaczymy 🤦🏻‍♀️
Wiec siedzę w gabinecie, czekam na transfer, a ona mi pokazuje zdjęcia wszystkich i mówi, te dwa są najlepsze z najlepszych, a reszta zobaczymy do jutra. Wiec mówię jak to? To one jeszcze walczą? A ona a to chyba zle powiedziałam rano, chodziło mi o to, ze te dwa są extra i co do reszty zobaczymy, na pewno niektóre odpadną, ale jest kilka które mogą jeszcze ruszyć ❤️
Już co będzie, skupiam się na tym który mam teraz w brzuchu 🥰 i wiem ze jest jeszcze jedna piękna blastka.
Dziewczyny tak bardzo Wam dziękuje wszystkim za miłe słowa 😘😘😘😘
❤️❤️❤️
Ty wariacie kochany! Jesteś w ciąży ❤️❤️❤️ Kupiłam wczoraj te książki Agnieszki Maciąg co mówiłaś 😁 będę czytać 😘😘😘

Kochane ciocie i cioteczki [emoji3590] ze matka ma zryta głowę to już wiecie bo już z 10 razy mnie spisała na straty i nawet dzisiaj rano płakała ze cycki nie bolą i już pozamiatane [emoji849]
A tymczasem Ja siedzę sobie bardzo grzecznie i cichutko. Rosnę a moje serduszko już bije [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wszystkie Ci mówiły, że tak będzie [emoji3590] słuchaj sie następnym razem! :) na taki widok czekałyśmy [emoji3059] daj kropce teraz trochę 'spokoju' [emoji6][emoji3590]

Dziewczyny robiłam badanie progesteronu i wyszedł mi wynik 17.60 ng/ml a moja Pani doktor stwierdziła że to niski wynik bo powinien być w innych jednostkach i pomimo że biorę 3x1 lutinus i 3x2 luteinę (razem 600 na dobę) to dołożyła jakiś żel crinone..faktycznie to kiepski wynik?

Kochane moje ❤️ Wracam już z moim kochanym kropkiem ❤️, już mi emocje opadły. Spanikowalam z rana, a się po prostu nie dogadalam z embriolog. Ona mi powiedziała ze są dwa super zarodki, ja zapytałam a reszta nie przeżyła? A ona na teraz mamy dwa i zobaczymy. Ja odrazu pomyślałam negatywnie, ze są dwa, reszta padła i jeszcze zobaczymy 🤦🏻‍♀️
Wiec siedzę w gabinecie, czekam na transfer, a ona mi pokazuje zdjęcia wszystkich i mówi, te dwa są najlepsze z najlepszych, a reszta zobaczymy do jutra. Wiec mówię jak to? To one jeszcze walczą? A ona a to chyba zle powiedziałam rano, chodziło mi o to, ze te dwa są extra i co do reszty zobaczymy, na pewno niektóre odpadną, ale jest kilka które mogą jeszcze ruszyć ❤️
Już co będzie, skupiam się na tym który mam teraz w brzuchu 🥰 i wiem ze jest jeszcze jedna piękna blastka.
Dziewczyny tak bardzo Wam dziękuje wszystkim za miłe słowa 😘😘😘😘
❤️❤️❤️
Super!!! Az mi Łzy pociekły!!! Jurcze tyle tego stresu nas kosztuje ze uszy nam płatają figle a tu proszę jakie zaskoczenie!!! No to teraz spokojnie masz jeszcze jedna piękna blastke wiec głowa teraz na urlopie i czekamy do 1 weryfikacj! No cóż jak za życie forumowe to 7-8 dpt będziesz robić betke 🥰 tak wiec trzymaj się dzielnie w dwupaku 😁😁 ściskam mocno!!!

Kochana oczywiście ze już mam inne powody do zmartwień. Np to ze mija beta to 10 200 a w tabeli jest 11 500 minimum w 26 dpt. Martwie się czy wielkość zarodka jest Ok 4 mm.
Zdrowy rozsądek i słowa pani doktor próbują się przebić do mojego mózgu ale on obrusł jakim mchem i nic nie dociera zamknął się !!
Na fotelu płakałam jak zobaczyłam serduszko trykające aż Pani doktor się denerwowała ze nie może zdjęcia zrobić 😂
Jejkuuu ile to trzeba przejsc zeby zobaczyc to serduszko ;) Co dalej?

Gratuluję bazylia 😉 mówiłam i pisałam jeszcze jak ja byłam w ciąży, a Ty w trakcie kolejnych prób, że jak Ty jesteś tak uparta i konsekwentna to i Ty się doczekasz i miałam rację 🙂
Bardzo się cieszę, bo dużo rzeczywiście znioslas i widać tu było nie raz, że jest Ci bardzo trudno. Trzymam kciuki i za Ciebie i za córeczkę ☺ na kiedy masz termin? Wiesz już jak będzie miała na imię? Wstaw jakieś zdj 😛
Zdejcie przesle na priv ;) - jeszcze sie boje ja pokazywac ;) Cos ty nawet nie mysle o imieniu ;) Chyba tez za wczesnie - chociaz niedawno do mnie dotarlo ze za jakis miesiac to juz chyba bedzie polowkowe ;) Termin co chwile sie zmienia ale wychodzi na 04.04 ;) Nie dziekuje za bardzo bo jeszcze sie bardzo boje ;) Jak u Ciebie i Kubusia?

reklama
Do góry