Kochana tak bardzo się cieszę ! Nick powinnaś zmienić, na "wiara czyni cuda"!Utrogestan 1x1, cyclogest 1x1, progesterone besins 3x1 acart 1x1, metypred pół tabletki raz dziennie
reklama
No kurczeee, ale super❤Widzicie??
Pierwszy z góry wczoraj z rana (7dpt) co po nim miałam depresje. Drugi wczoraj wieczorem, i na dole dziś rano - 8 dpt
Serio, od września 2012 roku nie widziałam dwóch kresek na teście u siebie Ale po przejściach te 8 lat temu i poronieniu w 8/9tyg wolę się jeszcze na nic nie nastawiać.
Jestem w szoku
Margit2018
Fanka BB :)
Dziewczynki a czy aneeete pisała co po wizycie bo nie mogę znaleźć. Pewnie cholerka chce mnie wykończyć z niepewności.
KarolaJ
Dziewczyny ja już po transferze, miałam co prawda tylko 3 zarodki ale wszystkie klasy A, więc mam nadzieję, że to już jakiś mały pozytywny punkt w tym wszystkim.
Rzeczywiście jest tak jak inne dziewczyny z bociana mówiły, że pierwsza weryfikacja już w sobotę, chociaż wtedy to przede wszystkim estradiol i progesteron.
Rzeczywiście jest tak jak inne dziewczyny z bociana mówiły, że pierwsza weryfikacja już w sobotę, chociaż wtedy to przede wszystkim estradiol i progesteron.
Evela.6
Wiesz co mnie już bardzo dzień przed punkcja bolało a dziś to ledwo chodze[emoji85]my mrozimy zarodki więc mam czas ogarnąć się troszkę.Hej, mnie juz nawet przed punkcją bolało, takie miałam duże jajniki. Bolało przez tydzień po - efekt hiperstymulacji niestety;( ja odraczalam przez to transfer
Evela.6
Mam nadzieję, że nie ale wygląda na to, że to może być hiperstymulacja[emoji2368]O jaaaaaa, nie doszło u Ciebie do powikłań w postaci hiperstymulacji? Ja przy 16 pobranych przeżyłam horror po punkcji
Adziunia
Tak jak pisały dziewczyny, dużo białka- może np. Nutridrinki. Ja dodatkowo dostalam letrozolum na złagodzenie hiperstymulacji - zapytaj lekarza co poleca. Mi dodatkowo zebrało się trochę płynu w miednicy, jak się kladlam do łóżka to miałam wrażenie że rozlewa mi sie az do żołądka po otrzewnej:/ ale po 3-4 dniach przeszło. Trzymaj się kochana, wiem co przeżywasz,
Ps. Też się lecze w invicta Gdańsk - jezeli dobrze zapamiętałam Twoje posty
(
Ps. Też się lecze w invicta Gdańsk - jezeli dobrze zapamiętałam Twoje posty
(
Mam nadzieję, że nie ale wygląda na to, że to może być hiperstymulacja[emoji2368]
Cześć dziewczyny. Rzadko się odzywam. Czytam Was regularnie i mocno Wam kibicuje
Ja dziś 5dpt 3 dniowych zarodków.
Do tej pory jakoś się trzymałam ale dzisiaj mam jakiegoś doła że nic z tego nie będzie. W dodatku zrobiła mi się opryszczka Nie wiem czy to z osłabienia czy bardziej ze stresu. Do wczoraj bolały mnie jajniki. Dzisiaj zupełnie nic.
Może jak się Wam wyżale to bedzie mi lżej
Ja dziś 5dpt 3 dniowych zarodków.
Do tej pory jakoś się trzymałam ale dzisiaj mam jakiegoś doła że nic z tego nie będzie. W dodatku zrobiła mi się opryszczka Nie wiem czy to z osłabienia czy bardziej ze stresu. Do wczoraj bolały mnie jajniki. Dzisiaj zupełnie nic.
Może jak się Wam wyżale to bedzie mi lżej
reklama
Evela.6
Podziel się: