reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Widzicie??
Pierwszy z góry wczoraj z rana (7dpt) co po nim miałam depresje. Drugi wczoraj wieczorem, i na dole dziś rano - 8 dpt :)
Serio, od września 2012 roku nie widziałam dwóch kresek na teście u siebie 😱 Ale po przejściach te 8 lat temu i poronieniu w 8/9tyg wolę się jeszcze na nic nie nastawiać.

Jestem w szoku :)
No kurczeee, ale super😋

Dziewczyny ja już po transferze, miałam co prawda tylko 3 zarodki ale wszystkie klasy A, więc mam nadzieję, że to już jakiś mały pozytywny punkt w tym wszystkim.
Rzeczywiście jest tak jak inne dziewczyny z bociana mówiły, że pierwsza weryfikacja już w sobotę, chociaż wtedy to przede wszystkim estradiol i progesteron.

Hej, mnie juz nawet przed punkcją bolało, takie miałam duże jajniki. Bolało przez tydzień po - efekt hiperstymulacji niestety;( ja odraczalam przez to transfer
Wiesz co mnie już bardzo dzień przed punkcja bolało a dziś to ledwo chodze[emoji85]my mrozimy zarodki więc mam czas ogarnąć się troszkę.

Tak jak pisały dziewczyny, dużo białka- może np. Nutridrinki. Ja dodatkowo dostalam letrozolum na złagodzenie hiperstymulacji - zapytaj lekarza co poleca. Mi dodatkowo zebrało się trochę płynu w miednicy, jak się kladlam do łóżka to miałam wrażenie że rozlewa mi sie az do żołądka po otrzewnej:/ ale po 3-4 dniach przeszło. Trzymaj się kochana, wiem co przeżywasz,
Ps. Też się lecze w invicta Gdańsk - jezeli dobrze zapamiętałam Twoje posty
(
Mam nadzieję, że nie ale wygląda na to, że to może być hiperstymulacja[emoji2368]

Cześć dziewczyny. Rzadko się odzywam. Czytam Was regularnie i mocno Wam kibicuje✊✊✊
Ja dziś 5dpt 3 dniowych zarodków.
Do tej pory jakoś się trzymałam ale dzisiaj mam jakiegoś doła że nic z tego nie będzie. W dodatku zrobiła mi się opryszczka😔 Nie wiem czy to z osłabienia czy bardziej ze stresu. Do wczoraj bolały mnie jajniki. Dzisiaj zupełnie nic.
Może jak się Wam wyżale to bedzie mi lżej😉

reklama
@Adziunia Zobaczę jak będzie jutro, jeśli będzie źle to do nich zadzwonię. Ja mam uczucie rozlania w brzuchu i jest twardy a do tego każdy ruch noga to katorga[emoji85]
Ogólnie lecze się w Słupsku ale to tylko filia więc punkcję miałam w Gdańsku.

Do góry