reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie-każdy krok to masakra! Ale mnie już wczoraj bolał bardzo mocno. My teraz transferu nie będziemy mieli więc mam czas na regenerację.

No to miałam tak samo. W sumie przypomniałaś mi o tym, bo już trochę zapomniałam, że tak było. Jednak można zapomnieć te gorsze momenty na poczet lepszych w przyszłości :) Jak nie ma transferu to tym bardziej na spokojnie wszystko wróci do normy :)

reklama
No właśnie to jest to czym mówiłam żebyś na siebie uważała- hiperstymulacja- patrz czy nie zwiększa się obwód brzucha i czy nie jest Ci duszno. Teraz odpoczywaj, weź leki p/ bólowe i uważaj na siebie !!!!
Dziękuję kochana [emoji8] będę się obserwować, brzuch mam bardzo napięty na chwilę obecną. [emoji8]

No to miałam tak samo. W sumie przypomniałaś mi o tym, bo już trochę zapomniałam, że tak było. Jednak można zapomnieć te gorsze momenty na poczet lepszych w przyszłości :) Jak nie ma transferu to tym bardziej na spokojnie wszystko wróci do normy :)
[emoji8] Też pewnie zaraz zapomnę o tych nieprzyjemnościach [emoji6]

Dziewczynki na 29.09 wyznaczyli mi wizytę serduszkową. To będzie 26 dpt. Myślicie ze już będzie ?? Trochę wcześnie. Ale na pęcherzykowa tez umówili szybko i już był ...
Ale mam stres... tak się boje 🥺🥺 chciałam iść jeszcze na bete ale na zdrowy rozum to ona i tak mi nic nie mówi a potem się tylko stresuje ze jest źle 🤷🏼‍♀️

Dziewczynki na 29.09 wyznaczyli mi wizytę serduszkową. To będzie 26 dpt. Myślicie ze już będzie ?? Trochę wcześnie. Ale na pęcherzykowa tez umówili szybko i już był ...
Ale mam stres... tak się boje 🥺🥺 chciałam iść jeszcze na bete ale na zdrowy rozum to ona i tak mi nic nie mówi a potem się tylko stresuje ze jest źle 🤷🏼‍♀️
To optymalny termin na widoczność serduszka ❤️ Trzymam kciuki za piękne serduszko

reklama

Bo pęcherzyk już był? Ale super zobaczyć serduszko ❤ Zazdroszczę, że już tyle dni po transferze. Masz jakieś objawy?
Ja sama jestem ciekawa co wyjdzie u mnie. Dziś niby dwie kreski na teście w 8dpt. Jedna beta rano zrobiona, ale niestety w Alabie powiedzieli, że wynik za 2 dni, więc dziś na 17:40 mam drugą będę już w Bocianie :D I wynik będzie albo jeszcze dziś albo jutro rano....

Do góry