reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem jak to się przekłada, w każdym razie większego wpływu na to nie mamy ile wyhodujemy komórek. Ja żyje nadzieja, że będzie ta jedna, która ze mną zostanie [emoji85]
tylko pytanie, czy faktycznie tak jest, że przy stymulacji gdy powstaje więcej komórek to czy są gorszej jakości niż jak powstaje mniej...ciekawe czy takie badania mają gdzies...

Czyli z dniem jak przyjdzie @ mogę się szykować do następnego transferu czy ten jeden cykl musze odpuścić i od następnego... Teoretycznie jak teraz nic nie wyjdzie to dopiero w październiku? Tak mam rozumieć? 🤦‍♀️ GŁUPIA JUŻ JESYEM 🤦‍♀️
Kobito relax bo zaraz padniesz!! Masz huśtawki nastrojów!!! Zajmij się czymś!!!! Bo zeswirujesz.
Jeśli się nie uda ( a na to się nie zapowiada;) to w czasie miesiaczki idziesz na kontrolę i jak jest okey to możesz znoqu startować;))
Relax!!

Hej dziewczyny.. Już nie wiem co robić [emoji3525]
Nie mogę pić nie mogę jeść.. Już 2 razy wylądowałam w szpitalu z odwodnienia... Trzymają mnie 2,3 dni, wracam do domu i znowu to samo.. Już nie wiem co robić [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Ojj biedna... Nie potrafię Ci nawet nic doradzic i bardzo mi Ciebie szkoda. Mam nadzieję że skończy się to szybko [emoji8]

Hej dziewczyny.. Już nie wiem co robić ☹
Nie mogę pić nie mogę jeść.. Już 2 razy wylądowałam w szpitalu z odwodnienia... Trzymają mnie 2,3 dni, wracam do domu i znowu to samo.. Już nie wiem co robić 😥😥😥😥
Bidulka❤, choć nawet nie wiesz jak chciałabym być na Twoim miejscu.... czy Ty jeszcze jakieś leki na podtrzymanie przyjmujesz? może to one to wywołują? ile Ci jeszcze do tego 13 tygodnia zostało?

Hej dziewczyny.. Już nie wiem co robić ☹
Nie mogę pić nie mogę jeść.. Już 2 razy wylądowałam w szpitalu z odwodnienia... Trzymają mnie 2,3 dni, wracam do domu i znowu to samo.. Już nie wiem co robić 😥😥😥😥
Najlepszym wyjściem w takim wypadku są kroplówki. Szybko nawodnią
Pij też tą wodę kokosową co ci nieagatka radziła.
Co ci w szpitalu radzili ?

reklama
Do góry