reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Właściwie to nie pisałam o tym bo dopiero dziś się dowiedziałam i trochę mnie to podłamało ale może mi to na dobre wyjdzie.
Będzie dobrze napewno przetrwa i się pięknie rozwinie będę mocno trzymać kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
A nie chcesz podejsc na cyklu sztucznym? Wedlug mojego lejarza leoszy i pewniejszy.

reklama
To zacznij stosować dopochwowo. Jest dużo lepsze wchłanianie. Ja mam zawsze zalecana dopochwowo i tak jak widzę na forum większość dziewczyn. Szybko ci podskoczą wyniki 🙂
Te można dopochwowo??

Załączniki

• IMG_20200905_192126.jpg
    IMG_20200905_192126.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 58
  • IMG_20200905_192123.jpg
    IMG_20200905_192123.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 54
Ja wprawdzie dopiero zaczynam swoje leczenie w Novum i bylismy na pierwszej wizycie dopiero i jestem ogólnie zestresowana na maxa, że cisnienie miałam w kosmos. Czy jak już masz wszystkie badania zrobione, łącznie z morfologią to jeszcze w nvum jest internista, który Cię bada i daje "zezwolenie" na punkcję itd. czy to ginekolog decyduje? I jak jest z z punkcją, tzn. usypiają przez zastrzyk? Długo to trwa?
Nie wiem, dopiero jadę na wizytę we wtorek wszystko się dowiem do icsi podchodzimy 1raz.

Ale jest dużo za niski?? 😔😔
Wiesz no trudno mi tak jednoznacznie stwierdzić bo np w mojej klinice wymagają minimum 1000 i na takim poziomie musi się utrzymywać między 1000-3000 max. Ale niektóre dziewczyny maja po 300-400 i tez podchodzą do transferu. Twój wynik jest chyba za niski ale można zwiększyć dawkę lub spróbować dopochwowo i masz jeszcze czas do transferu żeby podnieść jego poziom 😊

reklama
Dziewczyny, co myślicie o TSH 2,1? Wynik w normie? Robiłam dziś hormony, na razie mam tylko tsh, reszta wyników około środy. Na początku października mam zacząć stymulacje do pierwszego in vitro. Wszędzie piszą, że przy staraniach najlepiej mieć poniżej 2,5 więc niby jest ok, ale co Wy myślicie?

Do góry