reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana ja to ci zazdroszczę bo u mnie nic , zero objawow a ponoc jak sa mdlosci tzn ze sie dobrze rozwija. Caly czas sie martwie czy wszystko ok z maluchem😭Niewiem jak przeżyje kolejna strate😭

Kochana, uwierz mi naprawdę nie ma czego zazdrościć.. Czuję się jakbym umierała ☹️
U Ciebie jest napewno wszystko dobrze, nie martw się.. Praktycznie żadna z moich znajomych nie miała objawów a urodziła piękne, zdrowe dzieci.. A uwierz mi, stan w jakim jestem i jak się czuje nie jest ani trochę do pozazdroszczenia 😥

reklama
Kochana ja to ci zazdroszczę bo u mnie nic , zero objawow a ponoc jak sa mdlosci tzn ze sie dobrze rozwija. Caly czas sie martwie czy wszystko ok z maluchem😭Niewiem jak przeżyje kolejna strate😭
Zadnych strat nie bedzie,mdlosci czy jakiekolwiek inne objawy nie sa wyznacznikiem zdrowej czy chorej ciazy .To taki efekt uboczny hak na ulotce przy leku,moze byc a nie musi.A lek i tak dziala.😊😊kiedy usg?

reklama
Do góry