reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

QUOTE="Frania1111, post: 19989331, member: 199593"]
Dziękujęza informację 😉 a u nas każą leżeć...
[/QUOTE]
Ja mialam kiedys krwiaka zarodek byl w ok 6 tc. Kazali lezec, nie krwawilam ani nie placilam i sie wchłonąl o ile.dobrze pamiętam kazali leżeć 2 tyg.

reklama
myslisz ze to przez bakterie tez jest klopot z ciaza??? pamietam ze pisalas ze wszystkie tabletki tylko doustnie / zastrzyk. A jak to leczyla u Ciebie?? cos badala konkretnego?
Ona podejrzewala ze to bakterie mogly zabic zadodek i dlatego umarl.Widziala na usg plyn w macicy co swiadczy czesto o bakteriach. na tej podstswie przez tydzien brakam antyk na wszystko co mozliwe.po tyg znowu usg i bylo juz czysto.Powiazala te sytuacje z opisem od patologa i tak zdecydowala.

Dzień dobry dziewczyny, właśnie wróciłam z urlopu. Gratulacje dla wszystkich, którym się udało w tym czasie 😍
Wielkie uściski dla tych, którym się nie udało 😢. Jeszcze zaświeci słoneczko dziewczyny.
Ja się zabieram za lekarzy i wizyty od jutra...
Macie doswiadczenie z czeskimi klinikami? Które polecacie?

Dzień dobry dziewczynki wybaczcie ze tak późno się odzywam ale prosto z kliniki pędziłam do pracy.
tak wiec mam zielone światło!!
Transfer 3.09 dr Hajd****k ❤❤❤
wlew z atosibanu mam w dniu transferu i dzień po w zależności czy transfer będzie trudny jak poprzednio czy pójdzie gładko.
ciesze się bardzo
Ale przerażają mnie koszty dla mnie to 6 tysięcy. To połowa procedury 🥺🥺
Proszę trzymajcie kciuki a kto może niech się pomodli za nas i naszego kropeczka ❤❤❤

Super Kochana, to już bardzo blisko, oby to był ten szczęśliwy ❤ 6 tys. za transfer? 😱 co w tym jest, że taka cena?

Dzień dobry dziewczyny, właśnie wróciłam z urlopu. Gratulacje dla wszystkich, którym się udało w tym czasie 😍
Wielkie uściski dla tych, którym się nie udało 😢. Jeszcze zaświeci słoneczko dziewczyny.
Ja się zabieram za lekarzy i wizyty od jutra...
Macie doswiadczenie z czeskimi klinikami? Które polecacie?
Gosiu pisz do Murawy,ma obcykane wiekszosc z Czech.
Chodzi o KD,AZ?

reklama
Do góry