reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

komórki nk badałam wynik 12% także tez nie za wysoko.. narazie podchodzimy z tym co mam , dla mnie ważne by stymulacja dała nam dużo komórek a reszta później myśle z górki 🤷🏼‍♀️ tak się oszukuje 🤣
Podobnie do tego podchodziłam, też z NK na poziomie 12%. Miałam się tym martwić później, no i nie zdążyłam, bo się udało 😊

reklama
Został mi ostatni 2 dniowy[emoji24] tak no.vum.
W poniedziałek mam wizytę w poszukiwaniu owulacji. Podchodze teraz na naturalnym, lepsze Endo.
Co do mojej dr to daje jej ostatnia szansę. Jakoś nie czuje zaangażowania z jej strony. Może i jest doświadczona ale chyba już znudzona swoją robota.

Dodatkowo 14 września mam pierwsza wizytę u Paśnika. Na wszelki wypadek jakby ten transfer się nie powiodl..
@maria_92 A u kogo się leczysz w Novum? Bo ja też tam podchodziłam i podejdę po drugiego mrozaczka ale mam wątpliwości do mojej dr. I zastanawiałam się nawet nad zmianą lekarza ale w sumie nikogo nie znam więc i nie bardzo jest czym się kierować przy ewentualnej zmianie

Dziewczyny,
W którym cyklu po poronieniu i zabiegu podchodzilyscie znów?
Czekamy na wynik tych badać i chciałabym jak najszybciej. Wizytecu lekarza mam dopiero za 3-4 tygodnie jak odbiorę wyniki genetyczne i histopatologiczne więc wcześniej niczego się nie dowiem.

Dziewczyny wczoraj dzwonił lekarz z wynikami testu podwójnego. Wszystko jest dobrze. Ryzyko zmalało. Jeśli go dobrze zrozumiałam to teraz jest 1:1800. Odetchnęliśmy z mężem:) Powiedzcie czy ten test z wolnego dna można zrobić póżniej przy okazji badań połówkowych?

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

26.08. - wizyta serduszkowa @mary.m
26.08. - wizyta przed transferem @Ananasowa93 ✊✊✊
27.08. - usg @KarolinaJ79
27.08. - wizyta w klinice @Camilleka
27.08. - wizyta przed kriotransferem @pauli890
27.08. - punkcja @Tolka20
31.08. - wizyta przed transferem @maria_92
01.09. - usg @Waleczna36
01.09. - usg @Karo20
04.09. - usg @Czarna1985
04.09. - początek stymulacji @Evela.6
08.09. - wizyta kwalifikacyjna @Wesoła_Aga

2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-10-30 Laurka2019 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netiaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Ananasowa93 ✊✊✊ ✊ za tłuściutkie endometrium i wyznaczenie terminu transferu, już blisko 😘

U mnie nadszedł ten dzień, pierwsza w życiu wizyta serduszkowa, oby serduszko biło mocno ❤ale strach nie odpuszcza

✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

26.08. - wizyta serduszkowa @mary.m
26.08. - wizyta przed transferem @Ananasowa93 ✊✊✊
27.08. - usg @KarolinaJ79
27.08. - wizyta w klinice @Camilleka
27.08. - wizyta przed kriotransferem @pauli890
27.08. - punkcja @Tolka20
31.08. - wizyta przed transferem @maria_92
01.09. - usg @Waleczna36
01.09. - usg @Karo20
04.09. - usg @Czarna1985
04.09. - początek stymulacji @Evela.6
08.09. - wizyta kwalifikacyjna @Wesoła_Aga

2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-10-30 Laurka2019 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netiaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Ananasowa93 ✊✊✊ ✊ za tłuściutkie endometrium i wyznaczenie terminu transferu, już blisko 😘

U mnie nadszedł ten dzień, pierwsza w życiu wizyta serduszkowa, oby serduszko biło mocno ❤ale strach nie odpuszcza

✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺
DOBRYYYYYY😁😁😁😁
@mary.m ,Kochana ogromniaste kciuki✊✊✊✊cudownych przeżyć dzisiaj😘😘😘
@Ananasowa93 powodzenia na wizycie✊✊✊

Miłego dzionka☀️😘

reklama
U niej miałam robić ten odroczony transfer i to ona mi zaproponowała hodowanie do 5 doby wydaje się być kompetentna.
Bo to kobieta aniol ale przy 5 transferze zaczynam zauważać jej znudzenie.
Tobie zaproponowała hodowlę do 5 doby bo zapytałaś. Ja nie zapytałam i miałam 4 zamrożone w 2 dobie.
Ona wychodzi z założenia że wszystko jest przypadkiem. Uda się albo się nie uda.
Wszystkie pomysly co jeszcze sprawdzic wychodza ode mnie..
Może po prostu jestem rozżalona tymi porażkami i dlatego ale po prostu place takie pieniądze że nie chce sama kombinować co jeszcze może być nie tak...

Do góry