KarolinaJ79
Fanka BB :)
@cikulinka tak mi bardzo przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę, ze nie tylko ja mam problemy ze spaniem:-)Ja polecam Maciezynstwo dr Przy.... mega dr a stymulacje wykonuje tak ze hoho ja jako stara - hihi w wieku 39 lat wtedy miałam 3 blastki a 7 kumulusow a jako młoda ledwie 3!!! Wiec uważam ze jest extra
O 15 kochana. Troche późno i niestety sama wchodze bez męża bo nie wpuszczają z partnerami@Czarna1985 o której jutro masz usg??
Kochana o 15 i juz spac z nerwów nie moge@Czarna1985 o której usg??? Trzymam kciuki!!!
Hej! Belfast to Irlandia Północna, ja mieszkam w Irlandii, do Belfastu mam 50 km. Czy macie tam ivf za darmo, u nas jeszcze nie ma, albo o czymś nie wiem.... Napisz mi proszę gdzie się leczysz i jak zaczęłaś, czy GP Cię skierował, nie wiem od czego tu zacząć a mój gp nie z zbyt przystępny. Powodzenia!W Belfaście
Trzymam kciuki:-) Ja tez przy każdym usg się stresowałam bardzo czy wszystko będzie dobrze. U mnie tez im bliżej testowania tym gorzej.Kochana o 15 i juz spac z nerwów nie moge
Trzymam kciuki na pewno wszystko będzie dobrzeO 15 kochana. Troche późno i niestety sama wchodze bez męża bo nie wpuszczają z partnerami