reklama
Widzę, że nie tylko ja dziś nie wytrzymałam!!!!!!Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam bete dzisiaj 19dpt i mam 5959 to chyba dobra poprzednia 5.08 była 1355 czyli 14dpt. Jak myślicie???
Ja pamiętam że jakoś inaczej liczyłam, odejmowalam, dodawałam coś ile dni ma zarodek.. Jakoś tak
Ale w szpitalu i tak policzyli po swojemu, Necia miała transfer kilka dni przede mną i ma termin na 6listopada, a ja na 2 listopada więc nie wiem jak oni to liczyli
Wyczytałam że jak są bliźniaki to inaczej liczą..
nieagatka
Fanka BB :)
22go lipca?To może i ja dołączę punkcja była 17 a transfer 5 dniowej blastki 22 [emoji16] poproszę o pomoc [emoji2960]
To może i ja dołączę punkcja była 17 a transfer 5 dniowej blastki 22 poproszę o pomoc
Link do: IVF and FET Due Date Calculator | Your IVF Journey właśnie znalazłam, wszystko tam pokazuje
Artemida90
Fanka BB :)
Ja ich w ogóle nie słuchałam, mówiłam ze chce kolejna receptę i Odbierałam w aptece. Oni by mi szybko Odstawili progesteronZobaczymy ile czasu będą mi kazali brać, jak narazie mam ich na miesiąc i troszkę.. Jak będą kazali brać dalej to oczywiście ich posłucham, oby wszystko było dobrze
Frania1111
Zaciekawiona BB
A którym tygodniu jesteś? Że jeszcze bete robisz?Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam dziś betę, ostatnia we wtorek 65300, w czwartek dalej podobnie , a dziś 83509,92. Cholernie się boję. Dziś USG kolejne
Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam bete dzisiaj 19dpt i mam 5959 to chyba dobra poprzednia 5.08 była 1355 czyli 14dpt. Jak myślicie???
Supeer, gratulacjee
Ja ich w ogóle nie słuchałam, mówiłam ze chce kolejna receptę i Odbierałam w aptece. Oni by mi szybko Odstawili progesteron
Ahaa rozumiem.. Tylko że ja to bym się chyba bała sama tak podejmować decyzje... Żebym czegoś nie spieprzyła..
reklama
Serio? Ciekawe dlaczego, przecież ciąża to ciąża czy z bliźniakami czy pojedyncza, może i kończy się wcześniej ale nie ma to nic wspólnego z tym kiedy poczętaWyczytałam że jak są bliźniaki to inaczej liczą..
Podziel się: