reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szalona jesteś 😁 No te tabletki niestety też nie są przyjemne... ☹ Jak długo kazali Ci je przyjmować??
Narazie nie wiem. Bo dostalam leki na 2 tyg. Ale koszty sa ogromne . Ja juz na leki wydalam kol 5 tys. Wiesz ja place 100%wiec jest masakra. Ale nie wazne ile ważne zeby maluch rósł 😉a tobie cos mowili? Jakie leki ci dali?

Narazie nie wiem. Bo dostalam leki na 2 tyg. Ale koszty sa ogromne . Ja juz na leki wydalam kol 5 tys. Wiesz ja place 100%wiec jest masakra. Ale nie wazne ile ważne zeby maluch rósł 😉a tobie cos mowili? Jakie leki ci dali?

Ojaa, to duzooo... Masz rację, oby rósł zdrowo ❤️ Ale Dobrze że ja nie muszę na szczęście płacić bo chyba bym nie dała rady 🤦‍♀️ Ja biorę utrogestan vaginal 200, biore 3x dzień i mam jeszcze brać miesiąc i parę dni... 😕

reklama
Sam Lutinus 150 zł na tydzień, jeśli bierzesz tylko po 300 na dzień... Niestety to wszystko kosztuje strasznie dużo... Ale u Ciebie wynik jest wart więcej niż wszystkie pieniądze świata..! Oby tak dalej 😍

Do góry