KarolaJ
Fanka BB :)
W szwajcarii jest nie lepiej i do tego wszystko kosztuje milion monet...
O Czechach słyszałam tylko tam się na szybko autem nie dostanę jakby co, a jakby miała latać to też bym w Polsce mogła spróbować. W tym roku z tymi lotami to nigdy nie wiadomo, raz lecą a potem anulują i jkany przez to miała stracić cykl to też lipa, więc nie wiem w ogóle jak się za to zabrać..
A o co konkretnie chodzi z tym prawem o embrionach?
O Czechach słyszałam tylko tam się na szybko autem nie dostanę jakby co, a jakby miała latać to też bym w Polsce mogła spróbować. W tym roku z tymi lotami to nigdy nie wiadomo, raz lecą a potem anulują i jkany przez to miała stracić cykl to też lipa, więc nie wiem w ogóle jak się za to zabrać..
A o co konkretnie chodzi z tym prawem o embrionach?
Ja niestety nie polece ci zadnej dobrej,bo jeszcze takiej tu nie znalazlam,co oczywiscie nie wyklucza ze takowe sa.Natomiast,proponuje sie zastanowic nad Czechami,zaleznie od tego gdzie mieszkasz mozna kliniki poszukac ,bo...sa bardzo kooperatywni,maja swietnych lekarzy i labolatoria,nie robia z niczego problemu( co w DE jest standartem) ,wdrazaja bardzo szybko najnowsze metody i kosztuja tyle samo albo i mniej zaleznie od tego gdzie i co.Jakbym to wiedziala,to bym od razu tam startowala,a tak sie bujalam w tym zacofanym kraju ,gdzie nic nie wolno,wszystko jest powiazane z prawem o embrionach itp,itd.Tak ci do myslenia daje[emoji2]