reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 przeczytalam te straszne wpisy i az wpadlam w panike - moglam zrobic ten transfer na jesien - a nie sloneczko dookola pizga a ja musze czekac na najgorsze 😢😢😢
No co poradzić mysza, życie mamy tu wszystkie mocno poje,bane - niektóre bardziej a niektóre mniej 😞 Musisz jakoś wytrwać,nic innego nie możesz już zrobić❤

Wszystkie tzn. jakie? 😉 też kiedyś myślałam, że zrobili nam wszystkie niezbędne badania nasienia, a dopiero duuużo później okazało się, że tego kluczowego w naszym przypadku nikt nigdy nie zlecił (HBA), wtedy nie stracilibyśmy tyle czasu i pieniędzy eh..
Nic się nie martw ja dużo robiłam na swoją rękę czytając fora i artykuły medyczne! Ja zaczęłam starania w 2014 r a ze to immunologia może być i ze wymagam leczenia to dowiedziałam się dopiero w 2018 r na początku! Nie wspomnę ile kasy poszło na wszystko!!! Ale każdy grosz zaoszczędzony i kredyt! 6- pełnych iv i teraz mam nadzieje ze kropek ze mną zostani AK

Cześć Dziewczyny. Dziękuję za odpowiedzi, bardzo mi miło, że jesteście.
To USG robiłam w tym samym gabinecie u tej tego samego lekarza co w sobotę. Mam przyjść kiedy mi pasuje, wstępnie umówiłam się na czwartek, ale chyba tyle nie wytrzymam, to za długo dla mojej psychiki. Jeśli chodzi o betę to powiedziała, że to sprawa drugorzędna i zróbmy USG i temat już nie wrócił. Oczywiście mówi, że ona nie będzie teraz wyrokować co się stanie, bo widziała z takiej akcji zdrowe ciążę, a z poprawniej akcji ciążę niepoprawne (w sumie co mogła powiedzieć???? zawsze nadzieja zostaje, bo serce jeszcze bije i w tym czasie zdarza się takie wolne, ale oczywiście lepiej jak jest wyższe).
Czuję się cholernie przybita, nie wiem jak się odnaleźć w tym czekaniu. Mówię sobie, że jest źle, ale tym razem wewnętrznie niewierzę, że będzie źle, niewierzę w to co się dzieje, będzie bolało później. Boje się, chcę mi się płakać, a nie potrafię.
Zobaczysz wszystko będzie dobrze !!!!!! Kropek da rade a AS się nie martw - te bąble tak maja !!!!!

Nic się nie martw ja dużo robiłam na swoją rękę czytając fora i artykuły medyczne! Ja zaczęłam starania w 2014 r a ze to immunologia może być i ze wymagam leczenia to dowiedziałam się dopiero w 2018 r na początku! Nie wspomnę ile kasy poszło na wszystko!!! Ale każdy grosz zaoszczędzony i kredyt! 6- pełnych iv i teraz mam nadzieje ze kropek ze mną zostani AK
Trzyma kciuki za bete✊✊✊

reklama
Do góry