bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jprdljakie to straszne - nawet nie moge myslec ze i mnie to czeka po raz kolejny - jak z tego wyjsc - chyba tylko czas pomoze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj zaluje ze zrobilam ten transfer !!!
przeczytalam te straszne wpisy i az wpadlam w panike - moglam zrobic ten transfer na jesien - a nie sloneczko dookola pizga a ja musze czekac na najgorszejprdl
Moniś sie uaktywniła Chodź do mnie
No co poradzić mysza, życie mamy tu wszystkie mocno poje,bane - niektóre bardziej a niektóre mniej Musisz jakoś wytrwać,nic innego nie możesz już zrobić❤przeczytalam te straszne wpisy i az wpadlam w panike - moglam zrobic ten transfer na jesien - a nie sloneczko dookola pizga a ja musze czekac na najgorsze
Nic się nie martw ja dużo robiłam na swoją rękę czytając fora i artykuły medyczne! Ja zaczęłam starania w 2014 r a ze to immunologia może być i ze wymagam leczenia to dowiedziałam się dopiero w 2018 r na początku! Nie wspomnę ile kasy poszło na wszystko!!! Ale każdy grosz zaoszczędzony i kredyt! 6- pełnych iv i teraz mam nadzieje ze kropek ze mną zostani AKWszystkie tzn. jakie? też kiedyś myślałam, że zrobili nam wszystkie niezbędne badania nasienia, a dopiero duuużo później okazało się, że tego kluczowego w naszym przypadku nikt nigdy nie zlecił (HBA), wtedy nie stracilibyśmy tyle czasu i pieniędzy eh..
Morule z 4 doby. Strasznie mi się to nie podoba ale z invicta nie wygrasz.@Riddikulus powodzenia jutro, to jaki zarodek dostaniesz?
Trzymać będę kciuki ! Zobaczysz wszystko będzie ok!!!Ja we wtorek idę...
Już bym najchętniej teraz poszła
Zobaczysz wszystko będzie dobrze !!!!!! Kropek da rade a AS się nie martw - te bąble tak maja !!!!!Cześć Dziewczyny. Dziękuję za odpowiedzi, bardzo mi miło, że jesteście.
To USG robiłam w tym samym gabinecie u tej tego samego lekarza co w sobotę. Mam przyjść kiedy mi pasuje, wstępnie umówiłam się na czwartek, ale chyba tyle nie wytrzymam, to za długo dla mojej psychiki. Jeśli chodzi o betę to powiedziała, że to sprawa drugorzędna i zróbmy USG i temat już nie wrócił. Oczywiście mówi, że ona nie będzie teraz wyrokować co się stanie, bo widziała z takiej akcji zdrowe ciążę, a z poprawniej akcji ciążę niepoprawne (w sumie co mogła powiedzieć???? zawsze nadzieja zostaje, bo serce jeszcze bije i w tym czasie zdarza się takie wolne, ale oczywiście lepiej jak jest wyższe).
Czuję się cholernie przybita, nie wiem jak się odnaleźć w tym czekaniu. Mówię sobie, że jest źle, ale tym razem wewnętrznie niewierzę, że będzie źle, niewierzę w to co się dzieje, będzie bolało później. Boje się, chcę mi się płakać, a nie potrafię.
Trzyma kciuki za beteNic się nie martw ja dużo robiłam na swoją rękę czytając fora i artykuły medyczne! Ja zaczęłam starania w 2014 r a ze to immunologia może być i ze wymagam leczenia to dowiedziałam się dopiero w 2018 r na początku! Nie wspomnę ile kasy poszło na wszystko!!! Ale każdy grosz zaoszczędzony i kredyt! 6- pełnych iv i teraz mam nadzieje ze kropek ze mną zostani AK
Trzymać będę kciuki ! Zobaczysz wszystko będzie ok!!!