A ja nie miałam takiego zastrzyku, a też Bocian tylko WawaZastrzyk przed transferem na "rozluźnienie macicy". Położna dosłownie dała mi z zaskoczenia i tyle się dowiedziałam.
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Niea relanium daja?
Przy punkcji nie mozna miec soczewek.Pietrzyckiego
Mam nadzieję ze soczewek nie będą kazali mi wyjmować, bo nic nie zobaczę hehe
Lekarz powiedział że jajniki jeszcze nie doszły do sobie i od 3 dnia cyklu mam brac leki. Powiedziałam mu ze zrobię wszystko aby się udało. Poczekam nawet i 5 miesięcy byle by było dobrze
To dobrze kochana, ważne żeby się udało
mary.m
Dziękuję, transfer w przyszłym miesiącu i znów musze czekać dostałam estrofem mam brac od 2 dnia cyklu i między 11 a 13 dniem cyklu przyjechać i wtedy decyzja kiedy transfer. Boziu znów musze czekać
Edit d 3 a nie od 2 dnia cyklu
Nie smuć się, wiem, że to oczekiwanie jest najgorsze, ale jeden cykl szybko zleci i ani się obejrzysz a zaczniesz brać estrofem
KarolinaJ79
Myśl samo jak Ty tez takie bóle ale biorę No-spa 2x dz żeby się nie stresować !!! Trzymaj się dzielnie kochana zobaczysz będzie dobrze!! Ja cały czas mam zacisniete kciuki!!!Hej kochana, na wcześnie chodzę spać ale martwię się bo mam bóle okresowe jak pochodzę albo coś porobie...ale powtarzam sobie, ze to hormony. Dziś do mnie rodzinka przyjeżdża także będzie wesoło i nie będę się zadręczać Jak Ty się czujesz moja ciezaroweczko ?
mary.m
Przy punkcji nie mozna miec soczewek.
Miałam na dwóch punkcjach i nikt nic nie mówił, ale może zależy od kliniki
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Ooo zapytam jak u mnie bo jak ściągnę to nie wiem czy na fotel trafię [emoji23][emoji1787]Miałam na dwóch punkcjach i nikt nic nie mówił, ale może zależy od kliniki [emoji2368]
Netiaskitchen
Dopiero doczytałam GRATULACJE!!! Piękna betaTeraz niech pięknie przyrasta, a Ty troszkę możesz odetchnąćDziewczyny mam wynik...
746.4
reklama
KarolinaJ79
Cieszę się ze się odstresujesz to ważne!!! Ja to stresuje się na maxa!!! Jakoś nie potrafię uwiezyc w to co się dzieje! Za dużo lat i strat!! Właśnie siedzę przed punktem pobrań bo dojechałam do domu i czekam na pobranie. A wyniki mam mieć do 8 godzin! Strach mam jak przed egzaminem normalnieHej kochana, na wcześnie chodzę spać ale martwię się bo mam bóle okresowe jak pochodzę albo coś porobie...ale powtarzam sobie, ze to hormony. Dziś do mnie rodzinka przyjeżdża także będzie wesoło i nie będę się zadręczać Jak Ty się czujesz moja ciezaroweczko ?
Podziel się: