Lawendowy, dobrze,ze lekarz Cie przebada bo wiesz w obcnych czasach nie kazdemy lekazowi chce sie drazyc temat i jakies diagnozy stawiac a co dopiero nabadania wysylac. Badzmy jedenak dobrej mysli,ze cykrzyca zostanie wykluczona.
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
lawendowy sen ja też jestem obciążona bo moja babcia ma cukrzycę i teraz cała 3 jej dzieci czyli mój tata, wujek i ciocia. Ja sobie badam cukier dość często i nawet ostatnio na czczo miałam 70 a norma jest od 70. Nie denerwuj się, glukoza będzie w normie. A jaką glukozę miałaś przed punkcją, pamiętam, że doktor K kazał badać?
Ostatnia edycja:
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Madzialenak, dokładnie nie pamiętam, jaki miałam wynik, ale zawsze glukozę miałam w normie.
martaczi
gotadora super wynik!!!:-) życzę bliźniaków
lawendowy_sen
Właśnie znalazłam wynik z września, glukoza 81 mg/dl, a norma jest od 70 do 99. Więc wynik w normie.
madzialenak
mama na pełen etat
lawendowy sen jak najbardziej w normie, zbadaj na spokojnie jeszcze raz i na razie się nie stresuj, lekarze wiele rzeczy gadają
Właśnie znalazłam wynik z września, glukoza 81 mg/dl, a norma jest od 70 do 99. Więc wynik w normie.
a to luzik , Lawendowy, lekarz Cie tylko niepotrzebnie nastraszyl.
U mnie w rodzinie tez jest obciazenie genetyczne ale poki co mnie jeszcze ta choroba nie dopadla.
lawendowy_sen
No tak, ale hormony biorę już 13 lat i pewnie drugie tyle lub więcej muszę brać, bo do końca życia :-) i że to niby od tego mogę mieć cukrzycę. Nie powiem, trochę mnie nastraszył. Może endokrynolog rozwieje moje obawy.
reklama
gotadora - piękna beta! Życzę Ci bliźniaków z całego serca!!! I trzymam kciuki za pęcherzyki &&&& Kiedy masz usg pierwsze??
madzialenak - gratulacje!! to na pewno piękne uczucie zobaczyć takiego małego żuczka na usg z rączkami i nóżkami Niech teraz zdrowo rośnie!!!
madzialenak - gratulacje!! to na pewno piękne uczucie zobaczyć takiego małego żuczka na usg z rączkami i nóżkami Niech teraz zdrowo rośnie!!!
Podziel się: