KarolinaJ79
Fanka BB :)
Za powalająca betę !!!!!Dziękuję kochana, oby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za powalająca betę !!!!!Dziękuję kochana, oby
Wiem ze kazdy inny test a kreski wychodza.@Czarna1985 Nie pitol!Jest krecha!Jest ciąża!
To zależy od testu mi też różne wychodziły
Proszę dzisiaj o piękny wynik bety ❤
Niech ich mąż dobrze tam przypilnuje
A może problem jest gdzieś głębiej, bo musi być wytłumaczenie czemu komorki są, zapladiaja się, a potem się zatrzymują...Tylko kochana że wszyscy lekarze zgodnie twierdzą że mąż ma dobre wyniki jak na In Vitro.. Ledwo na FAMSI się łapie które i tak wzięliśmy.. Stwierdził lekarz że nasienie miało gorszy dzień ostatnio... tym razem regularnie seks, spanie męża bez majtek aby nic nie uciekać i przed punkcja wstrzemięźliwość tylko 2.5 doby.. To niby miało pomóc nasieniu na dzień punkcji.. Zobaczymy!
A od kiedy po kreseczkę wiadomo jak beta jest dobra nawet bardzo noe ma możliwości żeby beta była 1.66- taka opcja nie istnieje!!!! A kreseczka i jej natężenie zależy od daty produkcji testu. TrzymamZrobiłam test ale mam wrażenie ze ta kreseczka słabnie
@Mirka30 kochana spokojnej jazdy i przecudownej bety jesteśmy z TobąZa powalająca betę !!!!!
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji173][emoji173][emoji173]ja właśnie zbieram sie na bete [emoji8][emoji8][emoji8]
Czarna, myszko, gdybym mogła, wzięłabym trochę Twojego stresu na siebie ❤Sama nie wiem co mam myslec i tym. Dziwne to wszystko. A jak by im sie taka pomyłka zdarzyła w 10dniu. Jestem wściekła bo nie wiem dalej na czym stojeplakac mi sie chce bo znowu czeka mnie duzo stresu
Adrenalina i podekscytowanie że jedziesz po kropka będą Cię trzymać, a padniesz że stresu i zmęczenia wieczorem, hehe będziecie razem odpoczywaćBoze dziewczyny usnac nie moge a o 5 trzeba wstac zeby o7.40 tam byc na badanie proga. A transfer jakos o 11.... A ja oczy jak 5zl..... Masakra chyba mnie stres bierze ale przeciez chyba nie ma czym teraz sie stresowac ....tym razem do transferu dobralam embrio glue moze cos pomoze