reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Czarna1985 Nie pitol!Jest krecha!Jest ciąża!
To zależy od testu mi też różne wychodziły
Proszę dzisiaj o piękny wynik bety ❤
Niech ich mąż dobrze tam przypilnuje 😁
Wiem ze kazdy inny test a kreski wychodza.
Kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie ✊❤❤❤

Załączniki

• 20200804_072510.jpg
    20200804_072510.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 124
Tylko kochana że wszyscy lekarze zgodnie twierdzą że mąż ma dobre wyniki jak na In Vitro.. Ledwo na FAMSI się łapie które i tak wzięliśmy.. Stwierdził lekarz że nasienie miało gorszy dzień ostatnio... tym razem regularnie seks, spanie męża bez majtek aby nic nie uciekać i przed punkcja wstrzemięźliwość tylko 2.5 doby.. To niby miało pomóc nasieniu na dzień punkcji.. Zobaczymy!
A może problem jest gdzieś głębiej, bo musi być wytłumaczenie czemu komorki są, zapladiaja się, a potem się zatrzymują...
No nic, czekamy. Teraz ma być dobrze [emoji4]

Trzymam mocno kciuki[emoji110][emoji110][emoji110][emoji256] a o tym wczorajszym błędzie już zapomnij bo dziś zobaczysz piękna betę po takich testach to nie ma innej opcji[emoji16][emoji3590]
Dzięki dziewczyny za wsparcie [emoji173][emoji173][emoji173]ja właśnie zbieram sie na bete [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Boze dziewczyny usnac nie moge a o 5 trzeba wstac zeby o7.40 tam byc na badanie proga. A transfer jakos o 11.... A ja oczy jak 5zl..... Masakra chyba mnie stres bierze ale przeciez chyba nie ma czym teraz sie stresowac ....tym razem do transferu dobralam embrio glue moze cos pomoze
Adrenalina i podekscytowanie że jedziesz po kropka będą Cię trzymać, a padniesz że stresu i zmęczenia wieczorem, hehe będziecie razem odpoczywać 😁😁
Powodzeni✊✊✊

Do góry