reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@s.ols3404 a ty jak bylas na pierwszej wizycie to juz chyba serduszko bylo? Nie - wiecie co zostawiam to nie czytam teraz mam 12 dni w miare mozliwosci spokoju - to co ostatnio przeszlam to horror - wszystko juz sobie wmowilam a ta ciaza pozamaciczna to juz wogole bylam pewna... Troche mnie jednak to zmartwilo ze jeszcze pusto - ale w zasadzie to przeciez bylam juz pewna ze po klinice pojade na zabieg takze wiecie ;) NA nic sie nie nastawiam i wcale mi sie nie chce jechac na ta wizyte... Juz raz to ptzeszlam to w razie czego - bede musiala dac sobie rade kolejny raz. Ja nie dawno wrocilam... rosolek gotuje i kupilam nawet lody AMERYKANSKIE ;) chyba musze troche cukru - @Ananasowa93 jak u ciebie sprawa z meta? Ja ledwo dostalam dzisiaj leki ale dalam rade... Czy cos ktos poleca z netflix - jestem sama to niekoniecznie horror ;) Chociaz jak macie jakies dobre horrorki to czemu nie po ostatnim jaki sobie zafundowalam sama malo co mnie jest w stanie przesraszyc ;) Pawełek - moj dok do mnie dzownil czy dojechalam ;) On za dwa tygodnie leci na urlop... @Aduś16 REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ide pod prysznic ;)
Teraz biorę 3 razy dziennie po pół tabletki. I już jest o niebo lepiej 😉😉
Ja molecsm nowy film na netflix MILF fajna komedia z nutka erotyzmu 😉 serial good girls polecam i serial The 100.

Miłego wieczorku dziewczynki 😁😁😁 ktoś chętny? 😇😇😁

Załączniki

• IMG_20200801_203523.jpg
    IMG_20200801_203523.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 71
A miałaś może robione wcześniej hsg ? bo ono bardzo często je udrażnia. Mi po laparoskopii wyszły dwa niedrożne, ale profesor który mi to robił zaproponował hsg , bo to inny sposób badania jajowodów . Laparoskopię miałam w grudniu a hsg w walentynki i udało się udrożnić jeden, w tym samym cyklu zaszłam w ciążę. Jeśli nie miałaś to może warto spróbować.
Ja miałam 3 razy HSG i niestety się nie udało udrożnić
Dziewczyny moj wynik Bety z dzisiaj 10dpt to 229,6 !❤️ Poprzednia beta 44h temu (dokladnie🤪) to 77,56
No to chyba idzie w dobrym kierunku 🥰
Ale super 😍 oby tak dalej 🤗

Dziekuje dziewczyny i przepraszam ze sie nie odzywalam ale ja tak reaguje na stres ze chce byc wtedy sama... Do tego Łuykasz wyjechal wczoraj do Wawy i wraca jutro. Jestem po wizycie... JEst pecherzyk w jamie macicy w samym srodekczke i ma 7 cm - na razie pusto - ale to 16 dpt wiec lekarz mowi ze nawet chyba nie ma prawa jeszcze niczego byc - kolejna wizyta 13 sierpnia. JEstem szczesliwa ze nie ciaza pozamaciczna bo od dwoch dni strasznie mnie ciagnelo w jedenj pachwinie i tylko w jednej - bol promieniujacy od lopatki po kostke w nodze - masakra... Bylo mi o tyle ciezko ze Łukasz musial wyjechac no bo badzmy szczerzy gdyby nie jego praca to nigdy nie bylo by nas stac na jakiekolwiek leczenie a poza tym on kocha to co robi i ciezko pracowal na swoja pozycje a ostatnio i tak juz nadwyrezylam jego cierpliwosc ;) Wiec jak wczoraj sie widzielismy ostatni raz to ja juz bylam przygotowana z torbado szpitala bo bylam pewna ze po klinice sama pojade na zabieg do szpitala 😢 😢 😢 ale co ja wam tu bede smucic jak kazda z was przeciez zna te uczucia bezsilnosci... Straszne chwile... W kazdym razie hjak weszlam na wizyte to lekarz sie tylko zapytal z ktorej strony mnie tak boli - na co ja mu juz od razu o ciazy pozamaciczne a on od razu powiedzial ze zadnej takiej nie bedzie i szykamy pecherzyka ;) Nie wiem skad on taki pewny... Znalazl bardzo szybko... Ja mu sie zaczelam chwalic ze nie plamie po czym on wyciaga ten swoj pistolet z mojego sprzetu i mowi o wlasnie pani plami i siesmiee ;) Ale zaraz mnie zbadal tym wziernikiem czy czyms i mowi ze to z szyjki macicy ze jest jaka malutka nadzerka i ze on mnie tak powciskal i zeby sie tym nie przejmowac ;) Podal mi reke zeby wstac i tak mi sie we lbie zakolowalo ze od razu fiklam z powrotem - zdjal ze mnie ta maseczke ta asystentka przyniosla wode i pogadalismy sobie 10 minut - zaraz poczulam sie lepiej ;) Mam do niego dzwonic o kazdej porze dnia i nocy - uwielbiam go ale czasami musze na niego popsioczyc - byl zly ze sama przyjechalam - ale chyba zrozumiale ze ktos musi na to leczenie zarabiac... Mam nie robic juz pomiarow tylko przyjechac po serduszko - tylko wiecie jak z ta moja wiara jest po tych przyrostach - srednio... Pytalam sie go czy mial taki przypadek ze byly takie przyrosty i wszystko bylo dobrze - to mi odpowiedzial TAK PANIA !!!!! ;) Przepisal recepte - jechalam tak szybko zeby tylko leki zdazyc wziac a teraz musze migiem na miasto bo musze chocby spod ziemi znalezc cyclogest !!! Zmniejszyl fraxiparynie z ampulki 0,6 na 0,4 ... reszta bez zmian. Mam wiecej jesc - tylko ja jak jestem strasznym miesozerca tak mi sierzygac chce na sama mysl o kielbasie - dlategozaraz jeszcze podjade na jakies zakupy i cos postaram sobie zrobic na kolacje (oczywiscie rosolek obowiazkowo). Bardzo mi ulzylo ze nie musze jechac do szpitala bo nie mial by sie nawet kto mna zaopiekowac ;( nikt nic nie wie... Lukasz wraca jutro wiec kolejna nocka z psiorami sama w domu - ale tym razem bedzie juz bardzo przyjemnie... Dziekuje za wasz cieple mysli i slowa i przepraszam jesli kogos denerwuje ... Kazdy musi jakos po swojemu przez to przejsc Nie mam czasu nadrobic wieczorkiem sie odezwe a teraz jade dzialac dalej buziaki ;)
Baaaardzo sie ciesze i dalej trzymam kciuki😘

Tak Słońce. U mnie było to w 22 dpt i wtedy był 5 tydzień 5 dzień. Tak w ogóle to gratuluję 😘
Wiesz ze nie ma narazie czego gratulaowac - chyba tylko kilka dni spokoju do nastepnego USG ;) Ty mialas takie fajne przyrosty to az pewnie chce sie frunac wtedy na USG - ja ide jak jakas wyrocznie ;) smiac mi sie caly czas chce z mojego lekarza - juz to chyba pisalam ze mu sie chwale ze nie plamie nic a ten wyjmuje to cos ze mnie i z takim usmiechem - no juz Pani krwawi - naprawde trzeba potrafic go zrozumiec czasami jest NIEDOOGRANIECIA - @Linaaa a ty co o nim sadzisz?

Mozesz,ja cala ciaze bralam.W Pl lekarze czesto kaza odstawiac podczas gdy caly swiat kaze brac.

Ciekawe do poczytania.
Dziękuje Ci bardzo ! To dobrze bo się złe czuje a od transferu nie brałam bo się bałam czyli od jutra wracam stopniowo najpierw po 500 a potem normalna dawka

reklama
Do góry