reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja to chyba wezmę niedlugo namiary od dziewczyn i dam siostrze mojego M. Ona wierzy w zabobony, a ten zabobon to chyba naprawdę coś działaPięknie! [emoji16][emoji171]
Jeszcze kuźwa wezmę i w znachora uwierzę [emoji12][emoji16]
Czekałam na tą wiadomośćJeszcze nie mogę uwierzyć . Beta 158.40
Pieknie
annemarie
no jak to nieee?Iiiiii następna !!!! Co za piękny piątek dziewczyny otwieramy piccolo
Ale nie szampon jak to ma w zwyczaju @annemarie
Netiaskitchen
Proszę bardzo!!! No mam 5.4kg na plusie i cukier w ryzach to mogę sobie tak świętować, a co!!!Taaa [emoji12][emoji12][emoji12] Tak sobie tłumacz [emoji1787]
I weź wyślij [emoji16][emoji16]
Załączniki
Wowwwww co za beta
Oby tak dalej dziewczyny, trzymam nadal kciuki
U ciebie tez bedzie zaraz wynik
Mam nadzieję kochana ze pozytywny, aż mi się chce iść kurde na tą bete Ale teraz na plaży z mężem się opalamy i staram się wytrzymać do niedzieli żeby nasikać na ich test i zobaczymy co on pokaże
Powiem Wam dziewczyny ze ludzie ktorzy nigdy nie mieli stycznosci z invitro a tylko sluchaja ksiezy czy pisirow to powinni wejsc na takie forum i poczytac lub powinnysmy chyba jezdzic i robic pogadanki.Mam kolezankw w pracy-jedyna ktora wie o moim invitro.Jest juz starsza po 50tce i baardzo wierzaca ale nie nawiedzona.Ogolnie fajna babka.Powiem Wam ze ja troche uswiadamialam w tym invitro i ona byla bardzo zaskoczona bo ci ludzie co nie mieli stycznosci mysla ze kazda kobieta naprodukuje tyc jajeczek i powstanie z tego tyyyle zarodkow superowych i kazda kobieta zrobi sobie max 2 dzieci-no bo ZAWSZE sie udaje przeciez a reszte zarodkow to do kosza wyrzucaja.JPDL!!!Nikt z tych osob nie wie ze czasami jest trudno wychodowac chpcby jeden lub 2 zarodki i ze kazda z nas sie cieszy jak jest ich wiecej bo przeciez 1,2,3 transfer i brak rezultatow.Ja swoja kolezanke uswiadamiam i mam nadzieje ze ona to powtorzy dalej dla swoich znajomych bo to naprawde wazne.
Taka refleksja mnie naszla dzisiaj
Taka refleksja mnie naszla dzisiaj
annemarie
Testowalas dzisiaj? Przyznaj sieMam nadzieję kochana ze pozytywny, aż mi się chce iść kurde na tą bete Ale teraz na plaży z mężem się opalamy i staram się wytrzymać do niedzieli żeby nasikać na ich test i zobaczymy co on pokaże
reklama
Evela.6
Piękna [emoji3590][emoji3590][emoji3590] teraz odpoczywaj spokojnie i pozwól kropowi nabierać sił [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Jeszcze nie mogę uwierzyć . Beta 158.40
Podziel się: