Trzymamy z całych siłdaj znać po wizycieDziewczyny jutro idę na USG, trzymajcie kciuki, żeby nie był tylko sam pęcherzyk. Tydzień temu był tylko pęcherzyk (5t+0d +5t+2d). Boje się bardzo, raz już tak miałam. A i tydzień temu ten pęcherzyk był malutki. Dodatkowo nie mam żadnych objawów!!!! Nie sprawdziłam już bety od tygodnia, chyba jutro zrobię i w poniedziałek, bo jak nie będzie rósł pęcherzyk i nie będzie YS to chciałabym szybciej wiedzieć.
reklama
Dziękuję i oczywiście dam znać jako pierwszymTrzymamy z całych siłdaj znać po wizycie
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Pierwsza ciąż to naturalna 9 lat temu a potem zong 2 poronienia w tym czasie i w końcu ładna beta bo przy poprzednich słaba była na początku wiec w ta wierze z całych sił !!!!Aaaaaaaa!!!!! Aleś się cieszę drugi udany???? Teraz ogromniaste kciuki za przyrosty i oby dalej już było tylko pieknie
Kochanie będę o Tobie myśleć i co chwile zaglądać, Ty wiesz jak bardzo Ci życzę żeby było dobrzeHej dziewczyny. Wlasnie sie obudziłam, ogarniam sie i lece na kolejna bete. Nie wiem ale mam zle przeczucia bo od wczoraj przestały mnie bolec piersi i brzuchu wiem ze kazda ciaza jest inna ale u mnie wszystkie koncza się tak samo. Trzymajcie za mnie kciuki proszę
Czarna1985
Trzymam kciuki kochanaDziewczyny jutro idę na USG, trzymajcie kciuki, żeby nie był tylko sam pęcherzyk. Tydzień temu był tylko pęcherzyk (5t+0d +5t+2d). Boje się bardzo, raz już tak miałam. A i tydzień temu ten pęcherzyk był malutki. Dodatkowo nie mam żadnych objawów!!!! Nie sprawdziłam już bety od tygodnia, chyba jutro zrobię i w poniedziałek, bo jak nie będzie rósł pęcherzyk i nie będzie YS to chciałabym szybciej wiedzieć.
Czarna1985
Wiem kochanie❤❤❤Kochanie będę o Tobie myśleć i co chwile zaglądać, Ty wiesz jak bardzo Ci życzę żeby było dobrze ❤
@klaudiaanita za Twoja betę
klaudiaanita
Dziękuje dziewczyny ❤@klaudiaanita kochana kciukasy za Ciebie o której masz wyniki?
Czekam w kolejce właśnie
Zawsze ok 14
Czarna1985
To tak jak jaDziękuje dziewczyny ❤
Czekam w kolejce właśnie
Zawsze ok 14
reklama
Podziel się: