reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jutro idę na USG, trzymajcie kciuki, żeby nie był tylko sam pęcherzyk. Tydzień temu był tylko pęcherzyk (5t+0d +5t+2d). Boje się bardzo, raz już tak miałam. A i tydzień temu ten pęcherzyk był malutki. Dodatkowo nie mam żadnych objawów!!!! Nie sprawdziłam już bety od tygodnia, chyba jutro zrobię i w poniedziałek, bo jak nie będzie rósł pęcherzyk i nie będzie YS to chciałabym szybciej wiedzieć.
Trzymamy z całych sił✊✊✊💓💓💓daj znać po wizycie😘😘😘

reklama
Aaaaaaaa!!!!! Aleś się cieszę 💓💓💓💓drugi udany???? Teraz ogromniaste kciuki za przyrosty i oby dalej już było tylko pieknie😘😘😘
Pierwsza ciąż to naturalna 9 lat temu a potem zong 2 poronienia w tym czasie i w końcu ładna beta bo przy poprzednich słaba była na początku wiec w ta wierze z całych sił !!!!

Hej dziewczyny. Wlasnie sie obudziłam, ogarniam sie i lece na kolejna bete. Nie wiem ale mam zle przeczucia bo od wczoraj przestały mnie bolec piersi i brzuchu 😭 wiem ze kazda ciaza jest inna ale u mnie wszystkie koncza się tak samo. Trzymajcie za mnie kciuki proszę ✊
Kochanie będę o Tobie myśleć i co chwile zaglądać, Ty wiesz jak bardzo Ci życzę żeby było dobrze ❤️😘

Dziewczyny jutro idę na USG, trzymajcie kciuki, żeby nie był tylko sam pęcherzyk. Tydzień temu był tylko pęcherzyk (5t+0d +5t+2d). Boje się bardzo, raz już tak miałam. A i tydzień temu ten pęcherzyk był malutki. Dodatkowo nie mam żadnych objawów!!!! Nie sprawdziłam już bety od tygodnia, chyba jutro zrobię i w poniedziałek, bo jak nie będzie rósł pęcherzyk i nie będzie YS to chciałabym szybciej wiedzieć.
Trzymam kciuki kochana ✊✊✊

reklama
Hej Dziewczyny,

Czy jest tutaj może ktoś, kto podchodził do in vitro z p/c przeciwplemnikowymi? Zastanawiam się czy przy takich przeciwciałach jest w ogóle sens...

Do góry