reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Gameta odpada, nie mogą mi pomóc. Invicta i Invimed na pewno, Artemidy nie znam ale zaraz sobie poczytam 😁 a z jakich powodów invicta Bydgoszcz i Gdańsk została Ci odradzona?

Z powodu podejścia do klienta. Im nie zależy na tym, żeby się udało tylko na tym, żeby się im kasa zgadzała. Nie słyszałam ani jednej dobrej opinii. Jedna bliska kumpela 4 lata jezdzila dk Bydgoszczy bez efektu a druga 3 podejścia robiła w Gdańsku bez efektu a w Artemidzie pierwsze podejście udane. U nas tak samo. Nie wiem tylko czy mają opcję KD.

I nasza biedna @Aduś16 też raczej dobrej opini o invikcie Gdańsk nie ma.

reklama
Tak, to prawda ze trzyma się krócej, ale na początek jest to często dobre rozwiązanie, żeby się przyzwyczaić do makijażu permanentnego w ogole. To jak się trzyma to kwestia wielu czynników, skory, pigmentu, sposobu wykonania. Dziewczyny pytały o naturalny, a jednak ten wyglada najbardziej naturalnie 🙃, chociaż czasy gdzie robiło się brwi jakby od markera już dawno minęły, teraz każdy wyglada naturalnie. Fajnie jak wstajesz rano i już jestes pomalowana co? 😂😜
Oj tak cudowne uczucie 😍, chodź tak jak mówię ta metoda mi do gustu nie przypadła. Bo widoczne były tylko przez jakiś czas jak były świeże. Aczkolwiek są gusta i gusciki i o gustach się nie dyskutuje 🙈

W zasadzie to chyba jedyne wiarygodne źródło. Dane z rządowego programu. Novum jest wysoko .....ale w ustawie chyba był wpis o hodowli do piątego dnia.
Szkoda że nie ma aktualnych danych, ale te cyfry są wiarygodne wg mnie 😊
Jeden czynnik jest tu trudny do wyłączenia, że osoby, ktore już mają na koncie niepowodzenia i szukają skuteczniejszych klinik, tym samym zaniżają im ranking bo są takimi trudniejszymi przypadkami,gdzie raczej trudno o sukces przy pierwszym transferze.

reklama
Szkoda że nie ma aktualnych danych, ale te cyfry są wiarygodne wg mnie 😊
Jeden czynnik jest tu trudny do wyłączenia, że osoby, ktore już mają na koncie niepowodzenia i szukają skuteczniejszych klinik, tym samym zaniżają im ranking bo są takimi trudniejszymi przypadkami,gdzie raczej trudno o sukces przy pierwszym transferze.
Ja na pewno swojej byłej zaniżyłam🤪🤪🤪a że mnie przypadek trudny, że hej🤣🤣🤣
🙄

Do góry