Jestem wyluzowana przecatylko wyraziłam swoje zdanieMurawa - luzik jak mowilam - kto chce niech korzysta - kto nie, to nie nic na sile - wszystko mlotkiem
kazdy dokonuje wlasnych wyborow. sluze pomoca dla tych ktorzy chca jej ode mnie - nic wiecej
reklama
@bazylia128 a Ty nie miałaś dziś bety powtarzać?
Tak cichutko siedzisz
Tak cichutko siedzisz
Ananasowa93
Fanka BB :)
Tak oni maja właściwie każdego lekarza i genetyka i kardiologa i wszystko wszystko tylko ja bym im nie ufała. Są tam żeby naciągnąć pacjentów na kasę. Nam odrazu genetyk zaproponowała badanie zarodków choć nawet lekarka nie widziała takiej potrzeby.... konsultacja telefoniczna 3 minutowa 220 zł .... także noł fenk ju!!!Dla dziewczyn, które są w Inivicta...dowiedziałam się na ostatniej wizycie, że mają nowego immunologa w Gdańsku. I tak się zastanawiam czy już wcześniej jakiś immunolog współpracował z kliniką? Ja osobiście nie kojarzę.
Jak możesz to podeślij jeszcze do mnieKto mi sie tu wczoraj o Czechy i KD pytal oprocz Murawy?
Zgubilam w biegu
Pytam bo jestem ciekawe czy to jakaś nowa polityka czy tak już było.Tak oni maja właściwie każdego lekarza i genetyka i kardiologa i wszystko wszystko tylko ja bym im nie ufała. Są tam żeby naciągnąć pacjentów na kasę. Nam odrazu genetyk zaproponowała badanie zarodków choć nawet lekarka nie widziała takiej potrzeby.... konsultacja telefoniczna 3 minutowa 220 zł .... także noł fenk ju!!!
Ja jestem w Wawie i mam trochę inną opinię...zarodki zbadałam bo chciałam sobie pomóc patrząc przez pryzmat statystyki w moim wieku...zarówno genetyk jak i lekarz nie narzucali, podali sensowne argumenty dlaczego nie a dlaczego można rozważyć. Jesteś w Wawie czy Gdańsku?
Trzymam kciuki Kochana, niech jeszcze pięknie podrosną te jajcaU mnie punkcja w sobotę, mam 3 x 14mm, 1 x 16mm, 1 x 13 i jakiś tam jeszcze jeden mniejszy.. Niby rosną synchronicznie tym razem, jeszcze dziś 12 i jutro 10 Rekovelle aby dojrzały i koniec...
annemarie
Tez mysle 3c
Ale co wy chcecie wiedziec?Jak możesz to podeślij jeszcze do mnie
reklama
Evela.6
A na jakieś podstawie zalecił Wam badanie zarodkow? Nam doktor od razu zaleciła to badanie ale mąż ma wysoka fragmentacjeTak oni maja właściwie każdego lekarza i genetyka i kardiologa i wszystko wszystko tylko ja bym im nie ufała. Są tam żeby naciągnąć pacjentów na kasę. Nam odrazu genetyk zaproponowała badanie zarodków choć nawet lekarka nie widziała takiej potrzeby.... konsultacja telefoniczna 3 minutowa 220 zł .... także noł fenk ju!!!
Podziel się: