reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Darii, przykro mi, że totalny spontan nie wypalił :-(
Dobrze, że masz już plan działania i już niedługo zaczniesz stymulację :-) Trzymam kciuki, żeby tym razem się udało!!!

reklama
Kinga, super, że pęcherzyki rosną i już niedługo będziesz mieć punkcję.
25.02 wracam po feriach do pracy, także trzymanie kciuków w dużym gronie, masz jak w banku :-D

Lawendowy_sen - dzięki. Szczerze mówiąc chciałabym, żeby już był 25.02 :-) Może chociaż z 2 pęcherzyki będą prawidłowe. Byłoby cudnie. Jak widać nie mam dużych wymagań. Oby tylko potem chociaż jeden został ze mną do końca 9 m-ca.

Gosia_1983 - Oskaa ma rację. Bo w Invimedzie we Wroc nie ma oznaczenia A lub B na klasę. Wpisują np. 4bl I, a ja ja miałam ostatnio 4bl I-II. No i się prawie rozgościł ( była betka pozytywna, ale spadła niestety).

A ja już dzisiaj mam z głowy Gonal F ( ostatni zastrzyk z niego był), no i wreszcie Gonapeptyl będę brała, ale zmniejszony ( dzisiaj już wzięłam ostatni większy). Ufffff.... :cool2:

Ostatnia edycja:
Byłam dziś na usg na tym samym sprzęcie ale u innej ginki, coś jest ale jeszcze kropki nie zobaczyła. Na 100% mi nie może potwierdzić, macica ciążowa ponad 2 cm

Kinga, w takim razie ja już teraz zaciskam kciuki, żeby Twoje marzenie się spełniło.
Będzie dobrze, bo musi być i kropka. a Ty Kochana, włącz pozytywne myślenie :-D

Kinga, swietnie,ze pecherzyki rosna :-)

Tequila, ja mimo wszsytko nie poszabym na kulig, takie wstrzasy nawet na duzych sanach moga byc ryzykowne. Moze lepiej w ramach relaksu i nie mysleniu o tescie idz do kina???

reklama
martka tak mi przykro:-(. trzymaj sie dzielnie i nie trac wiary w swoje macierzyństwo. tule mocno.
A co do leków to odstawia sie od razu jak juz wiadomo ze sie nie powiodło.

Do góry