reklama
martka273
Fanka BB :)
sony bliźniaki!!!na pewno będą widać!przy takiej becie na pewno!
aż się boję pomyśleć, czy te moja mała betka jeszcze rośniale wam zazdroszczę że możecie się już tak cieszyć!
aż się boję pomyśleć, czy te moja mała betka jeszcze rośniale wam zazdroszczę że możecie się już tak cieszyć!
martka273
sony jo 12.40 mam wizytę.Trzymam się tej późnej implantacji jak przysłowiowy "tonący brzytwy", chcę wierzyć, że tak było, a nie,że coś było nie tak.Ale tu wszystkie zafasolkowane macie takie piękne przyrosty i wartości tych bet, że naprawdę sie martwię... brzuch mnie boli każdego wieczora, latam co chwila do kibla sprawdzać... będę sie musiała chyba walnąć w głowę dzisiaj, żeby zasnąć
martka273
czekam, czekam, kiedy jedziesz do Gyn?w poniedziałek?
Aduś16
Martka a czy Ty nie pisalas wczesniej ze widzialas juz pecherzyk na usg czy mi sie pomylilo, ostatnio malo tu zagladalam. Ból brzucha to nic dziwnego, macica się rozciąga, bierz nospe. I pamietaj ze bety nie zawsze są kosmiczne jak sie udaje, ja jestem przykladem 18dpt 842 i byl juz pecherzyk. Jak mialam kosmiczna bete przy pierwszym ivf to okazala sie c.pozamaciczna, jak widac to nie zawsze jest regułą.
sony - piękna beta, bliźniaki jak nic!!
martka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za usg jutrzejsze
madzialenak - czy Ciebie też tak bolą te zastrzyki czy ja coś źle robię?? Boli mnie przy wprowadzaniu, pomimo że robię to wolno i chwilę po też.
martka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za usg jutrzejsze
madzialenak - czy Ciebie też tak bolą te zastrzyki czy ja coś źle robię?? Boli mnie przy wprowadzaniu, pomimo że robię to wolno i chwilę po też.
martka273
Aduś16 lekarz na pierwszym USG powiedził,że "coś tam niby jest", ale on nie potwierdzi ciąży, jak nie bęzie pewny, a że beta wtedy była ok. 500, to uznał,że to za wcześnie....Biorę no-spę, ale ten ból jest taki jak na @, a po tych krwawieniach mam schizola.A u Ciebie jakiś był problem?Z betą?czy też plamiłaś?
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
domat bolą, nawet takie guzki mi się robią pod skórą, co chwila mam siniaka jakiegoś, a jak dotykam brzuch to jest cały obolały od tych zastrzyków. Ja mam się tak kłuć jeszcze przez ponad 6 m-cy :-( Czytałam, że to normalne.
Podziel się: