reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Dziewczyny, stąpam już po gdańskiej ziemi, cała i zdrowa dotarłam do domu.
Gotadora, to "wizytujemy" razem A czekoladka w Naszym Niebie musi być obowiązkowo wypita :-)
Gotadora, to "wizytujemy" razem A czekoladka w Naszym Niebie musi być obowiązkowo wypita :-)
Zaglądam do Was co jakiś czas i za wszystkie trzymam kciuki!
Dziewczyny robię właśnie porządki w lekach i mam całe nieotwarte opakowanie leku/ zastrzyków Clexane. Przyjmowalam je do ok. 20 tyg. Teraz na szczęście już nie muszę sie kłuć. Jeśli któraś z Was potrzebuje to chętnie odsprzedam za cenę jaka kupowałam w aptece. Miałam zawsze wypisywane recepty na zniżkę - placilam coś ok. 12-13 zł za opakowanie 10 sztuk. Jakby co to piszcie na priv.
Przesylam fluidki ciążowe ^^^^^^^^^^^^^^^^^
Dziewczyny robię właśnie porządki w lekach i mam całe nieotwarte opakowanie leku/ zastrzyków Clexane. Przyjmowalam je do ok. 20 tyg. Teraz na szczęście już nie muszę sie kłuć. Jeśli któraś z Was potrzebuje to chętnie odsprzedam za cenę jaka kupowałam w aptece. Miałam zawsze wypisywane recepty na zniżkę - placilam coś ok. 12-13 zł za opakowanie 10 sztuk. Jakby co to piszcie na priv.
Przesylam fluidki ciążowe ^^^^^^^^^^^^^^^^^
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Pingwinek, chciałam Ci podziękować za udaną randkę :-)
Bardzo fajna z Ciebie babka. A z kolejną randką oczywiście polecam się na przyszłość
Bardzo fajna z Ciebie babka. A z kolejną randką oczywiście polecam się na przyszłość
lilonka
Smerfikowa mama
My podchodziliśmy u MT :-) i udało się za pierwszym podejściem.
martka rzucam mase fluidkow z mojego brzusia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~poproszę o pozytywne wibracje, wiruski, fluidki itp. na jutro, żeby USG przyniosło tylko dobre wiadomości!
wiedzialam!!! super wiadomosci... ale macie z mezem cudowne walentynki!!!!! gratulacje!! piekny suwaczekjest! 223,7 !
reklama
Gotadora :-):-):-) sliczny suwaczek :-):-):-):-):-)
Martka, trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i usg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A teraz mozesz juz szukac suwaczka , ktorego nam jutro tutaj wkleisz :-)
Kasiaaa, witaj :-) Ja niestety tez nie pomoge bo stymulowalam sie tylko gonalem.
Martka, trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i usg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A teraz mozesz juz szukac suwaczka , ktorego nam jutro tutaj wkleisz :-)
Kasiaaa, witaj :-) Ja niestety tez nie pomoge bo stymulowalam sie tylko gonalem.
Podziel się: